Dalbygade 56, st..
6000 Kolding

  • 3.195.000 kr. 150 m² 4 rum
  • Kontantpris 3.195.000 kr.
  • Ejerudgift 2.571 kr.
  • Boligareal 150 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

Centralt beliggende lejlighed fra 2008 med stor privat have

På en god og central beliggenhed i Kolding, men alligevel tilbagetrukket fra byens larm og støj, finder I denne absolut indflytningsklare lejlighed, der foruden en attraktiv beliggenhed tæt på bymidten også kan bryste sig af en veldisponeret indretning med masser af plads. I kan se frem til et stort opholdsrum, tre værelser og med brugsret til dejlig, solrig have. Adressen hedder Dalbygade 56, og fra jeres fremtidige bopæl har I hverken langt til det ene eller det andet. Hverdagens fornødenheder såsom skole, pasningstilbud og indkøb nås inden for en radius af bare en kilometer, og nogenlunde samme distance skal tilbagelægges, hvad enten I vil opleve bymidtens restauranter og caféer eller flot natur med skov og fjord. Hjemmet centrerer sig omkring det anseelige opholdsrum, hvor stue og køkken er arrangeret i åben forening. HTH-køkkenet med tilhørende egetræsbordplader står fornemt, og på gulvet i stueafdelingen genfindes egen. En brændeovn og et rigt lysindfald bidrager også til den fortrinlig atmosfære. Lejligheden er forsynet med i alt tre værelser. De to er placeret for sig selv i den ene ende, mens det oplagte forældresoveværelse ligger nærmere stuen. Forældresuiten er forsynet med et walk-through-closet og eget badeværelse.
Boligfakta
Type Lejlighed
Energimærke B
Byggeår 2008
Etage st.
Rum 4
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 150 m²
Grundareal 634 m²
Økonomi
Kontantpris 3.195.000 kr.
Ejerudgift 2.571 kr.
Finansiering
Udbetaling 160.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 16.350 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 13.077 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Tæt på det hele

Adressen hedder Dalbygade 56, og fra jeres fremtidige bopæl har I hverken langt til det ene eller det andet. Hverdagens fornødenheder såsom skole, pasningstilbud og indkøb nås inden for en radius af bare en kilometer, og nogenlunde samme distance skal tilbagelægges, hvad enten I vil opleve bymidtens restauranter og caféer eller flot natur med skov og fjord.

Kommunen i tal
Indbyggere 93.544
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 25‰
Kirkeskat 0,92%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Sydlige bydel

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Sydlige bydel
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Godt naboskab
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.