Borgergade 10, 2.
6000 Kolding

  • 995.000 kr. 63 m² 2 rum
  • Kontantpris 995.000 kr.
  • Ejerudgift 1.394 kr.
  • Boligareal 63 m²
  • Rum 2
  • Energimærke

Lys og indbydende ejerlejlighed i Kolding

Er I på jagt efter et velindrettet hjem med kort afstand til alle hverdagens gøremål? Så bør I ikke gå glip af denne fine lejlighed med en god og central beliggenhed i Kolding. Her får I fornøjelsen af en stille og fredelig gade midt i centrum, hvor I kan søge solens stråler i haven eller spadsere til Slotsparken på få minutter. Selve boligen er placeret på anden sal og skåner jer fra nysgerrige blikke, da genboerne har lav taghøjde. I får desuden en nem planløsning med stue, værelse og køkken.

Ved ankomst til adressen præsenterer ejendommen sig pænt med en rød facade og fine, hvide dannebrogsvinduer, hvorved bilen kan parkeres ved fronten.

Indenfor bydes I velkommen i entréen, der ligeledes har funktion som fordelingsgang. Her er der rigeligt med plads til at hænge jakken og stille skoenen, inden I fortsætter mod hjemmets stue. Rumhøjden i stuen er på over fire meter, og I får således et fantastisk rum med smukke, fritliggende bjælker, et dejligt lysindfald og originale plankegulve. Herfra er der adgang til en hyggelig hems.

Videre finder I husets køkken, der fremtræder flot med hvide fronter og metalliske greb, ligesom her er plads til en mindre spiseafdeling. Gennem en nydelig hvælving er der passage til et værelse, hvor der på nuværende tidspunkt er opsat en skydedør, således der kan lukkes af mod køkkenet.

Afslutningsvis indeholder lejligheden også et rummeligt badeværelse med en separat bruseniche samt mulighed for at installere vaskefaciliteter.

Udenfor venter en dejlig, fælles have med masser af sol hele dagen. Haven er ugeneret, og bagerst er en fin fliseterrasse, hvorfra omgivelserne kan nydes.

I bosætter jer med kort afstand til byens mange tilbud og knap fem minutters gang til nærmeste dagligvarebutik. Det vrimler med spændende caféer og spisesteder, ligesom grønne områder også er nemt tilgengængelige.
Boligfakta
Type Lejlighed
Energimærke D
Byggeår 1889
Etage 2.
Rum 2
Plan 1
Boligareal 63 m²
Loft 22 m²
Grundareal 197 m²
Økonomi
Kontantpris 995.000 kr.
Ejerudgift 1.394 kr.
Prisudvikling -9.13 %
Finansiering
Udbetaling 50.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 5.198 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 4.157 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 93.544
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 25‰
Kirkeskat 0,92%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Centrum. Ålykkekvartereret og Sjællandskvarteret

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Centrum. Ålykkekvartereret og Sjællandskvarteret
Skøn natur
Gode indkøbsmuligheder
God shopping
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.