Bøllingvej 15
6064 Jordrup

  • 1.195.000 kr.152 m²5 rum
  • Kontantpris 1.195.000 kr.
  • Ejerudgift 2.437 kr.
  • Boligareal 152 m²
  • Grundareal 8.433 m²
  • Rum 5
  • Energimærke

Nedlagt landbrug med knap en hektar jord i Jordrup

I Jordrups landlige omgivelser finder I dette nedlagte landbrug med fin plads til familielivet inde som ude på de knap en hektar jord, som hører med til ejendommen. I får udsigt til en regnvandssø lige ved siden af, og på grunden har I også en tilbygning til hestebokse eller værksted.

Byen har et godt lokalsamfund med et aktivt foreningsliv. I kan med fordel handle i Dagli’Brugsen, og til fods kan I også nemt nå bussen, som kører mod Egholt og Lunderskov. Inden for et par kilometer har I desuden daginstitution og Fynslundskolen med klassetrin fra 0.-6., som kan nås på cykel. I bil ankommer I til Kolding efter omkring 20 minutter, og her har I et bredt udvalg af butikker og spisesteder, ligesom der er Kolding Station. Gåturene kan derimod nydes i den nærliggende Jordrup Skov.

Ejendommen har i 2020 fået installeret en luft-til-luft-varmepumpe og efterisoleret loftet, mens der i 2021 er væltet en væg og malet indvendigt i hele huset inklusiv loft og vinduer.

Indenfor har vinkelstuen et indbydende lysindfald takket være de mange vinduespartier langs den ene side og en detaljerig Morsø-brændeovn. Stuen har flere indretningsløsninger og udgang til en overdækket terrasse. I modsatte ende leder en åben forbindelse til det charmerende køkken med plads til et spisebord. Her er også et disponibelt rum til ekstra opbevaring, og videre møder I et toilet med en vaskesøjle samt et værelse. På første sal får I yderligere tre værelser og et badeværelse.

Ude har I gode rammer til børneleg og afslapning i haven, og går I med drømmen om at holde lidt heste eller have et stort værksted til gør-det-selv-projekterne, så rummer tilbygningen mange muligheder.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke E
Byggeår 1915
Ombygget 1985
Rum 5
Plan 1
Boligareal 152 m²
Carport 18 m²
Udhus 77 m²
Grundareal 8.433 m²
Økonomi
Kontantpris 1.195.000 kr.
Ejerudgift 2.437 kr.
Prisudvikling -11.15 %
Finansiering
Udbetaling 60.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 5.927 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 4.789 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 93.544
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 25‰
Kirkeskat 0,92%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Jordrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Jordrup
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.