Strandvang 36, Lindenborg
4000 Roskilde

  • Kontantpris 3.345.000 kr.
  • Ejerudgift 2.131 kr.
  • Boligareal 80 m²
  • Grundareal 853 m²
  • Rum 4
Fritidsbolig

Strandvang 36, Lindenborg
4000 Roskilde

  • 3.345.000 kr. 80 m² 4 rum

Ferietid med henrivende vandudsigt

Forestil jer, at I hver dag i ferien vågner op til synet af vandets krusninger i fjorden. Det bliver til virkelighed, når I overtager dette fritidshus i Lindenborg nær Roskilde.

Den smukke panoramaudsigt suppleres af grønne fællesarealer, en bådebro og en mindre strand, mens selve ejendommen byder på en skøn have, en fantastisk, vestvendt terrasse og et flot, helårsanvendeligt feriehus, der er løbende istandsat. I har optimale betingelser for at lade blikket følge kystlinjen såvel som sejlskibenes færd over de blå bølger.
 
Alt dette kan nemlig opleves fra den hævede, vestvendte terrasse, der er udformet med glasafskærmning, så intet hindrer det fremragende udsyn. I forlængelse har I en plæne, og hækken sikrer en ugeneret stemning.
 
På den modsatte side finder I desuden et hyggeligt gårdmiljø, hvor formiddagssolen kigger forbi. Loftet er ført til kip med fritlagte bjælkekonstruktioner, vandet toner frem som en baggrundskulisse takket være de vældige vinduespartier, og lyset gør sin entré i det store opholdsmiljø, hvor stuen og køkkenet kombineres.
 
Gennem midten og slutningen af 2000’erne er fritidsboligen blevet gennemgribende renoveret, og det ses tydeligt inden døre, hvor imødekommende design og velvalgte løsninger er i højsædet. Det gennemførte, nutidige indre fortsætter naturligvis i resten af huset, idet badeværelset, værelset, det disponible rum og selv udhuset, de to skure og carporten afspejler vedligehold over hele linjen.

Det synlige hanebånd fortsætter eksempelvis som en rød tråd uafhængigt af rum og funktioner, og det samme kan siges om kontrasten mellem de lyse og mørke farvevalg.
 
Vandet stjæler opmærksomheden, men hvorfor nøjes med at nyde vigen på afstand. For det tager ikke mange minutter at gå til sandstranden og dyppe fødderne i vandkanten. Også skovbevoksning udgør nærmiljøet og sammen med grundejerforeningens frodige fællesarealer er naturoplevelsen dermed komplet.
Alligevel har I ikke langt til byens mange tilbud i Roskilde eller Holbæk, ligesom offentlige transportmuligheder og motorvejen er let tilgængelige.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Byggeår 1966
Ombygget 2009
Rum 4
Plan 1
Boligareal 80 m²
Udestue 18 m²
Carport 22 m²
Udhus 10 m²
Udhus 6 m²
Overdækket areal 21 m²
Grundareal 853 m²
Økonomi
Kontantpris 3.345.000 kr.
Ejerudgift 2.131 kr.
Prisudvikling -9.47 %
Finansiering
Udbetaling 170.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 19.158 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 15.061 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Naturskønt nær større byer

Vandet stjæler opmærksomheden, men hvorfor nøjes med at nyde vigen på afstand. For det tager ikke mange minutter at gå til sandstranden og dyppe fødderne i vandkanten. Også skovbevoksning udgør nærmiljøet og sammen med grundejerforeningens frodige fællesarealer er naturoplevelsen dermed komplet. Alligevel har I ikke langt til byens mange tilbud i Roskilde eller Holbæk, ligesom offentlige transportmuligheder og motorvejen er let tilgængelige.

Kommunen i tal
Indbyggere 28.901
Skatteprocent 25,31%
Grundskyld 28,23‰
Kirkeskat 1,05%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Gevninge

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Gevninge
Skøn natur
Fred og ro
Godt naboskab
Film
Film

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren