Liebhaver-sommerhus med direkte adgang til vandet!
Fritidsbolig

Askø Strandvig 259
4942 Askø

  • Kontantpris 1.795.000 kr.
  • Ejerudgift 1.816 kr.
  • Boligareal 78 m²
  • Grundareal 1.079 m²
  • Rum 4
Fritidsbolig

Askø Strandvig 259
4942 Askø

  • 1.795.000 kr. 78 m² 4 rum

Liebhaver-sommerhus med havudsigt og direkte adgang til vandet!

Leder I efter et sommerhus, som er noget ud over det sædvanlige i første række til vandet? Så skal I tage til Askø Strandvig 259.
 
Her får I et indbydende og kvalitetsbevidst hus fra 2017 med en beliggenhed, som er noget ud over det sædvanlige.
I har direkte adgang til vandet, og samtidig har I den skønneste vandudsigt over Smålandsfarvandet, om I står i køkkenet og laver mad, sidder på terrassen, i sofaen eller ligger i sengen, så kan I nyde denne pragtfulde udsigt. Se dét tillader jeg, at kalde for liebhaveri.
 
I bydes velkommen med indgang fra træterrassen til husets entré. Herfra er der adgang til et flot badeværelse. Fra entréen, har du åben forbindelse til husets hjerte, som tilbyder opholdsstue, spisestue og køkken, alt sammen i ét stort rum, som virkelig er med til at bringe familien sammen. Rummet er med god loftshøjde, i lyse materialer, brændeovn til de hyggelige aftenener, og ikke mindst gulv til loft vinduer hele vejen som giver en helt fantastisk panoramaudsigt til vandet, hvor I virkelig inviterer naturen ind. Fra stuen er der indgang til husets 3 regulære soveværelser, som bevidst er placeret forskudt af hinanden, så er der et ønske om at trække sig tilbage, er der rig mulighed for dette. Som en ekstra luksus kan varmestyringen justeres hjemmefra, så sommerhuset har den helt rette temperatur, når I ankommer. 
 
Fra stuen er der udgang til en delvist overdækket træterrasse med udsigt til vandet. Træterrassen breder sig rundt til forsiden af huset, og er med til at forbinde hyggekrogene, som tilbyder sol i både morgen-, middag- og aftentimerne.
 
Ejendommen byder ligeledes på en carport med udhus i forlængelse, til opbevaring. Ydermere kan I nyde godt af en isoleret garage, som er sammenbygget med hovedhuset og har fjernbetjent garageport.
 
Fra huset er der direkte adgang til den børnevenlige strand, og 150 meter fra ejendommen har I adgang til aktiviteter såsom naturlegepladsen, trænings faciliteter og boldbanerne. 
 
Beliggenheden i 1. række giver ikke umiddelbar risiko for oversvømmelse, da ejendommen ligger 3 meter+ over havets overflade. 
 
Askø:Du kommer ombord på færgen, skuldrene sænker sig, du er nu på vej til Askø. Ved ankomst mærker du den specielle ro som er på øen, hvor du mødes med smil og vink fra øens andre beboere. Ønsker du selv at komme tættere på øens andre beboere, er der gode muligheder evt. som frivillig i øens købmandsforretning eller som medlem af beboerforeningen. Askø er forbundet med Lilleø via en 700m lang dæmning og er oplagt til gå - og cykelture i de naturrige omgivelser hvor du har den skønneste udsigt til marker og vand fra hele øen. Ønsker du at være mere aktiv, er der gode fiske muligheder eller du kan tage en tur i kajakken, et spil petanque, volleyball, fodbold eller en omgang på legepladsen.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Udbudsform Salg
Varmekilde Elvarme
Byggeår 2017
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 78 m²
Udhus 9 m²
Carport 19 m²
Grundareal 1.079 m²
Økonomi
Kontantpris 1.795.000 kr.
Ejerudgift 1.816 kr.
Finansiering
Udbetaling 90.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 10.687 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 8.377 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 39.632
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 17,4‰
Kirkeskat 1,23%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Askø

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Askø
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Maribo

Solgt april 2024
Villa
Solgt

Vestre Landevej 71, 4951 Nørreballe

167 m² 7 rum
Solgt marts 2024
Villa
Solgt

Søndre Boulevard 57, 4930 Maribo

137 m² 5 rum
Solgt februar 2024
Villa
Solgt

Havebyen 34, Hillestolpe, 4960 Holeby

104 m² 3 rum
Solgt januar 2024
Villa
Solgt

Skimminge 23, 4930 Maribo

154 m² 6 rum