Storemosevej 53
4944 Fejø

  • 1.095.000 kr. 130 m² 4 rum
  • Kontantpris 1.095.000 kr.
  • Ejerudgift 1.433 kr.
  • Boligareal 130 m²
  • Grundareal 7.521 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

Kølig hvidvin på terrassen på de lune sommeraftener, varm kakao foran brændeovnen og masser af kvadratmeter til familielivet. Lyder det som opskriften på et dejligt hjem? Så er denne trelængede gård på Fejø lige noget for jer. I kan glæde jer til en naturskøn beliggenhed med marker som nærmeste nabo, mens I på grundens 7.521 m2 har flere udhusbygninger med et væld af muligheder.

I bydes velkommen i entréen, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning uden spildplads. Trumfkortet er den åbne forbindelse mellem stuen og køkkenet fra 2014, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af det lyse gulv og de sprossede vinduer, som sikrer et herligt lysindfald, mens brændeovnen bliver et naturligt omdrejningspunkt på kølige dage.

Videre møder I to værelser, hvor I udover et soveværelse kan indrette jer med enten et børneværelse, kontor eller hobbyrum. Endelig er der et badeværelse med bruseniche og et bryggers med plads til vaskesøjlen.

Udenfor har I fortsat masser af plads på den enorme naturgrund til familielivet. Den trelængede gård har foruden stuehuset også to staldbygninger og en lade til opbevaring, maskiner eller andre hobbyaktiviteter. Går I med en drøm om at have dyrehold, er dette ligeledes muligt. Nyd desuden den indhegnede have med en overdækket terrasse, som har en stor pizzaovn og en håndvask.

Den naturskønne beliggenhed understreges af de omkringliggende marker og den korte afstand til stranden, der inviterer til friske dukkerter eller afslappende gåture langs vandet. Afslutningsvis finder I indkøb, skole og daginstitution indenfor en radius af fire kilometer.

Kom og oplev boligen.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke E
Byggeår 1827
Rum 4
Plan 1
Boligareal 130 m²
Udhus 176 m²
Grundareal 7.521 m²
Økonomi
Kontantpris 1.095.000 kr.
Ejerudgift 1.433 kr.
Prisudvikling -8.37 %
Finansiering
Udbetaling 55.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 5.639 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 4.432 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 40.107
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 33,09‰
Kirkeskat 1,23%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Fejø

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Fejø
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.