Nyvej 10
4250 Fuglebjerg

  • 1.345.000 kr.110 m²5 rum
  • Kontantpris 1.345.000 kr.
  • Ejerudgift 1.813 kr.
  • Boligareal 110 m²
  • Grundareal 700 m²
  • Rum 5
  • Energimærke

Skøn familievilla i Fuglebjerg

Velkommen til Nyvej 10 i Fuglebjerg, en attraktiv adresse tæt på hverdagens gøremål og fritidens fornøjelser og med nem adgang til offentlig trafik samt Slagelse, Ringsted, Næstved med flere. I får en rummelig bolig med god plads til familien, der indeholder et køkken, to stuer, tre værelser, et badeværelse og et bryggers. Udendørs venter en solrig have med en terrasse og en carport.

Glæd jer til at flytte ind i et velholdt ejendom, som løbende er blevet renoveret og forbedret blandt andet med energibesparende tiltag. De seneste fem år har hjemmet eksempelvis fået efterisoleret væggene med papiruld, efterisoleret gulvene med flamingokugler og etableret friskluftkanaler under gulvene. Endvidere har man udskiftet flere vinduer, havedøren og taget på tilbygningen samt rygningspladerne på hovedhuset og meget mere, således at I kan rykke direkte ind i en velfungerende og energirigtig bolig.

Ved ankomst kan I parkere bilen i carporten, som for nyligt har fået udskiftet taget. Herfra kan I træde tørskoede ind i entréen og indtage hjemmet via det funktionelle køkken, som fremstår med hvide fronter. Der er åbent til stuen, hvor I finder en hyggelig brændeovn fra 2018 og dør til terrassen. De lyse, charmerende plankegulve fortsætter videre til den anden stue, som ligger en suite.

Videre skal I se de tre rummelige værelser, hvoraf de to tilgås via det anvendelige bryggers. Afslutningvis venter badeværelset, som er indrettet i hvidt med en separat bruseniche.

Fra stuen kan I træde ud på den sydvestvendte terrasse, der ligger helt i skjul for både naboer og vejen. Der er udsigt til den børnevenlige græsplæne, som er let at holde med enkle bede.

I bosætter jer i et trygt område med rare naboer til begge sider. I kan spadsere til både indkøbsmuligheder, daginstitution og Lille Næstved Skole samt idrætsfaciliteter og torvet.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1945
Rum 5
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 110 m²
Carport 17 m²
Grundareal 700 m²
Økonomi
Kontantpris 1.345.000 kr.
Ejerudgift 1.813 kr.
Prisudvikling -3.58 %
Finansiering
Udbetaling 70.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 6.649 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 5.394 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 83.801
Skatteprocent 25%
Grundskyld 25‰
Kirkeskat 0,98%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Fuglebjerg

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Fuglebjerg
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Godt naboskab
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.