Fjellebrovej 3, 4700 Næstved - Rækkehus på 115 kvm - Sagsnr. 05218R-2852

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • plantegning
 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder, plantegning m.m.

Fjellebrovej 3
4700 Næstved

Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Boligareal 115 m²
Kontant 1.995.000
Ejerudgift pr.md. 3.534

Lækkert halvt dobbelthus med egen have

Der gøres opmærksom på, at ejendommen endnu ikke er opført.
Med køb af bolig i den nye udstykning "Bækgårdsparken" i Rønnebæk får I det hele. Skøn natur lige uden for døren, et hyggeligt landsbymiljø og kun 5 minutters kørsel til Næstved centrum og stationen. Turen til byen kan også klares nemt gående eller cyklende via et sikkert stisystem. Der er kort afstand til Rønnebæk skole og den historiske herregård Rønnebæksholm, som bruges til kunstudstillinger, koncerter m.v.
Der er mulighed for pragtfulde gå- og løbeture i Rønnebæk Fælled, som byder på en lang række muligheder for at opleve naturen i skov, på slettearealer og i naturgenoprettede vådområder med vandløb, enge og søer.

Denne lyse og energivenlige bolig er på 115 m² med egen have, hvor man kan gå "rundt om boligen" og med brugsret til egen carport. Boligen opføres i mursten med filtset facade, sorte betontagsten på taget og tagrender i alu-zink. Der etableres gulvvarme overalt i boligen, der opvarmes med luft-vand varmepumpe, og der er mulighed for tilkøb af solceller.

Boligen byder på et kombineret bryggers/entré med både vaskemaskine og tørretumbler, og det er også her husets teknik er samlet. Herfra er der videre adgang til den lyse vinkelstue, med plads til en god hyggekrog og udgang via dobbeltdør til terrassen og haven. Fra køkkenet er en god spiseplads og udgang til forhaven. Køkkenelementerne leveres af HTH, og her er rig mulighed for medindflydelse og tilkøb, så man kan få lige netop det køkken, man ønsker.
Derudover byder boligen på soveværelse og endnu et værelse - og begge værelser har ligesom køkkenet udgang til forhaven. Boligens standardindretning er med to soveværelser, men har du brug for et ekstra værelse, kan dette tilkøbes mod at stuen bliver tilsvarende mindre. Sidst, men ikke mindst ligger husets badeværelse placeret midt i boligen, tæt på værelserne.

Der er flere forskellige muligheder for medindflydelse på materialer fx. farven på klinker og trægulv, ligesom det er muligt at fortage en del tilvalg efter nærmere aftale.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder!

Fjellebrovej 3
4700 Næstved

Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Boligareal 115 m²
Kontant 1.995.000
Ejerudgift pr.md. 3.534
Sagsnummer 05218R-2852
Byggeår 2019
Rum 3
Plan 1
Boligareal 115 m²
Grund 431 m²
Liggetid 335
Standard finansiering
Udbetaling 100.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 8.256 / 7.228

Boligen ligger i Rønnebæk, Stenstrup og Dyssegårdsparken . I dette nabolag finder du blandt andet 2 gymnasier og tekniske skoler og 78 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Næstved Kommune i tal

 • Indbyggere
  82.887
 • Skoler
  29
 • Borgmester
  Carsten Rasmussen
 • Solskinstimer
  1.721 pr. år
 • Grundskyld
  25‰
 • Skatteprocent
  25%
 • Kirkeskat
  0,98%
 • Børnehaver
  60

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Ronni Jeppesen

Ronni Jeppesen
Partner - Ejendomsmægler & valuar MDE
Telefon: 55 73 71 00

danbolig Næstved
Banegårdspladsen 3
4700 Næstved

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.