Åstrupparken 56
8500 Grenaa

  • Kontantpris 1.775.000 kr.
  • Ejerudgift 2.607 kr.
  • Boligareal 249 m²
  • Grundareal 875 m²
  • Rum 8
  • Energimærke
Villa

Åstrupparken 56
8500 Grenaa

  • 1.775.000 kr. 249 m² 8 rum

Plads til den store familie på børnevenlig beliggenhed

Velkommen til jeres næste boligkapitel, der skrives i et roligt kvarter med et grønt område i baghaven og kort afstand til skole og idrætshal.
 
I overtager en villa med meget plads, ligesom huset er løbende renoveret med etablering af overetageni 2007, mens seneste istandsættelser omfatter køkken og badeværelse.
 
Glæd jer også til haven med to terrasser samt plads til hobbyen i forbindelse med garagen.
 
Den store stue bliver et herligt aktiv, når I samler hele familien, og som en utrolig lækker detalje er deren glasnarkap, der bringer de grønne omgivelser og den blå himmel ind i rummet. Fra dette afsnit afstuen er der ligeledes en dør direkte ud i haven. Et andet plus er køkkenet i en tidløs stil med spiseplads.
 
I stueplan er der tre værelser og et badeværelse, så I får et oplagt afsnit til teenagerne, mensførstesalen med loft til kip tilbyder en rumfornemmelse, der er svær at matche. Heroppe er deryderligere tre værelser, hvoraf ét er med walk-in-closet, og på praktisk vis finder I også et badeværelseovenpå, der ligesom det nedenunder er udstyret med gulvvarme.
 
Haven er lige så gennemtænkt som boligen, for herude er der to skønne terrasser, der begge liggermod syd, hvorfor I rigtigt kan nyde solen. De er i øvrigt fint afskærmede, og den ene ligger dejligtmellem bygningerne.
 
Græsplænen inviterer børnene til leg, og for hobbyentusiasten eller til den overskydende opbevaring er der en række skure.
 
Nærområdet er roligt og præget af stisystemer, som gør det trygt at færdes. Børnehaven Regnbuennås til fods, mens skolebørnene kan sendes afsted på cyklen. Fodboldbanen, idrætshallen og detgrønne område ved boligen giver anledning til mange aktive timer, og vil I en tur i skoven, så er derogså mulighed for det. Endelig klares indkøbene kort fra huset, hvor første dagligvarebutik slår dørene op.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke B
Byggeår 1980
Ombygget 2003
Rum 8
Bad 2
Plan 2
Boligareal 249 m²
Carport 24 m²
Grundareal 875 m²
Økonomi
Kontantpris 1.775.000 kr.
Ejerudgift 2.607 kr.
Finansiering
Udbetaling 90.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 10.418 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 8.082 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Bo roligt nær det hele

Nærområdet er roligt og præget af stisystemer, som gør det trygt at færdes. Børnehaven Regnbuen nås til fods, mens skolebørnene kan sendes afsted på cyklen. Fodboldbanen, idrætshallen og det grønne område ved boligen giver anledning til mange aktive timer, og vil I en tur i skoven, så er der også mulighed for det. Endelig klares indkøbene kort fra huset, hvor første dagligvarebutik slår dørene op.

Kommunen i tal
Indbyggere 36.921
Skatteprocent 26,1%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 1%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Grenaa, Dolmer og Åstrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Grenaa, Dolmer og Åstrup
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Skøn natur
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren