Skovshovedvænget 1, KLØVERBAKKEN
8300 Odder

  • 2.498.000 kr. 85 m² 3 rum
  • Kontantpris 2.498.000 kr.
  • Ejerudgift 3.039 kr.
  • Boligareal 85 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

LÆKRE NYOPFØRTE RÆKKEVILLAER I BÆREDYGTIGT BOFÆLLESSKAB

Se meget mere på: https://www.kloeverbakken-odder.dk/
 
I det kuperede terræn omkring Bendixminde i udkanten af Odder, opføres det bæredygtige Bofællesskab Kløverbakken. Med udsigt til den smukkeøstjyske natur, byder Bendixminde på et velfungerende nærmiljø hvor skole, indkøb, fritidstilbud og rekreative områder alt sammen ligger i gåafstand. Kløverbakken skiller sig ikke kun ud fra det klassiske rækkehuskvarter med sine bæredygtige materialevalg og sine visioner om fællesskab.
 
Hele området er opført ud fra landsbyen som grundtanke. I Kløverbakken fungerer fælleshuset som landsbyens gadekær og hjerte. Det er herfra det levende fællesskab udspringer– og herfra beboerne ad krogede veje og stier begiver sig ud til de fælles gårdrum og værksteder– eller hjem til privatheden og familien i de enkelte boliger.
 
Området kommer til at bestå af i alt 58 ejerboliger- 28 stk. 1-plans boliger og 30 stk. 2-plans boliger- på mellem 85 og 125 m 2 fordelt på 3 forskellige boligtyper med indretninger der kan rumme alle forskellige behov.
 
Derudover opføres et fælleshus på 396 kvm, et 150 kvm stort væksthus, to værksteder og et fælles cykelskur. Kløverbakken er et bæredygtigt boligområde, der ikke bare passer godt til vores nutid. Visionen bag Kløverbakken er at skabe et bofællesskab, der kigger ind i fremtiden. Boligerne bliver udført i bæredygtigt træ og opfylder tidssvarende certificeringer som FSC, Svanemærket og DGNB på højest opnåeligt niveau. Det store fælleshus er”landsbyens” hjerte, hvorfra fællesskabet udspringer. Huset rummer fællesspisning og de organiserede møder, såvel som de spontane møder, når man kommer for at nyde en kop kaffe i væksthuset med en bog fra biblioteket. Huset er omkranset af mindre torve, haver og legeplads som er med til at samle fællesskabet netop her. Indgangen til fælleshuset sker igennem et stort væksthus, der skaber smukke uderum og forlænger sommerens mulighed for at være ude. Fælleshuset består desuden i stueetagen af en rummelig entre, stort industrikøkken, spisesal, hvor der planlægges fællesspisning 4 dage om ugen(med mulighed for take-out), toiletter og en hyggelig café/avisstue. På første sal opføres aktivitetsrum, gæsteværelser og kontorer og badeværelse.
Boligfakta
Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Energimærke A2020
Byggeår 2023
Rum 3
Plan 1
Boligareal 85 m²
Udhus 3 m²
Grundareal 269 m²
Økonomi
Kontantpris 2.498.000 kr.
Ejerudgift 3.039 kr.
Finansiering
Udbetaling 125.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 12.833 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 10.300 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 23.304
Skatteprocent 25,1%
Grundskyld 30,32‰
Kirkeskat 0,95%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Odder

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Odder
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Skøn natur

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.