0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • plantegning
 • plantegning
 • video
 • boligpresentationsbillede
Se billeder, plantegning mm.

Stampmøllevej 48A
8300 Odder

Type Villa / Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 157 m²
Kontant 3.195.000
Ejerudgift pr.md. 5.139

Byggeprojekt i Odder

Nu udbydes denne nyopførte villa i Odder med forventet indflytning pr. 1 maj 2019 .

Boligen er velbeliggende og har kort afstand til offentlig transport, herunder busforbindeler og Letbanen som tager dig direkte til Aarhus centrum på forholdsvis kort tid. Området byder blandt andet på gode indkøbsmuligheder, idrætsforeninger, svømmehal, restaurationer, grønne arealer og et god lokalområde m.m.

Boligen tilbyder 157 veldisponerede kvadratmeter, med tre soveværelser, to badeværelser, bryggers/bagindgang, et kontor, og et stort køkken/alrum i åben forbindelse til opholdsstuen. Der er derudover en dobbelt carport på 41 m2 med indbygget udhus/redskabsrum. Værelsesfordelingen er delt op således, at der er tiltænkt en voksenafdeling hvor værelset har eget badeværelse, walk-in closet, hvor de to sidste soveværelser er tiltænkt som børneafdelingen med et badeværelse til deling. Kontoret kan benyttes som et ekstra værelse i tilfældet af, at det måtte være nødvendigt. Boligen er opført med gulvvarme og mekanisk ventilationssystem, som skaber et godt indeklima. Køkkenet bliver leveret af Svane og er dermed af høj kvalitet.

Grunden er 750 m² og afleveres i planeret stand. Køber skal selv anlægge terrasser, indkørsel, græsplæne samt sætte hækken.

Huset leveres i moderne, højkvalitetsbyggematerialer og med stor fokus på den korrekte håndværksmæssige udførelse og vedligeholdelsesgraden så lille som mulig. Villaen bliver udstyret med gulvvarme overalt, 3 lags træ/alu vinduer og er velisoleret, hvilket gør huset meget energivenligt I stue, alrum og på værelserne bliver der lagt et hvid ask 3 stavsparket gulv og i de resterende rum bliver der lagt klinker. Køber har mulighed for at være medbestemmende på en del af de indvendige materialer.

For yderligere oplysninger vedr. materialevalg og evt. tilvalgs/ændringsmuligheder m.m. Kontakt danbolig Beder og hør mere om dette spændende projekt!

Stampmøllevej 48A
8300 Odder

Type Villa / Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 157 m²
Kontant 3.195.000
Ejerudgift pr.md. 5.139
Sagsnummer 031-18-2301
Byggeår 2018
Rum 5
Plan 1
Boligareal 157 m²
Carport 41 m²
Grund 750 m²
Liggetid 18
Standard finansiering
Udbetaling 160.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 14.207 / 11.943

Boligen ligger i Odder. I dette nabolag finder du blandt andet 8 børnehaver, 359 virksomheder og en masse lokale, der går op i nyheder fra Danmark og holder af at bruge tid på havearbejde.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Odder Kommune i tal

 • Indbyggere
  22.595
 • Skoler
  13
 • Borgmester
  Uffe Jensen
 • Solskinstimer
  1.721 pr. år
 • Grundskyld
  30,32‰
 • Skatteprocent
  25,1%
 • Kirkeskat
  0,98%
 • Børnehaver
  15

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Jesper Bjerg

Jesper Bjerg
Indehaver/Ejendomsmægler MDE
Telefon: 86936566

danbolig Beder
Kirkebakken 22
8330 Beder

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig