Kystvejen 259, Kysing
8300 Odder

  • 2.750.000 kr.226 m²7 rum
  • Kontantpris 2.750.000 kr.
  • Ejerudgift 2.408 kr.
  • Boligareal 226 m²
  • Grundareal 1.730 m²
  • Rum 7
  • Energimærke

Lys og indbydende flexbolig i Kysing

I smukke omgivelser med udsigt til det åbne landskab og Norsminde Fjord finder I denne velholdte villa, der har status som flexbolig. Her overtager I en flot bolig, der byder på hele 226 m2 fordelt over halvandet plan.

Uanset om I vælger at bosætte jer her hele året eller vil bruge den til feriebolig, får I en fantastisk placering tæt på natur og blot en kort køretur fra hverdagens gøremål og de større byer. Området indbyder til lange gåture langs fjorden, mens der i Norsminde er gode spisesteder og et hyggeligt havnemiljø. Hverdagens gøremål i form af indkøb, daginstitution og Saksild Skole er alt sammen indenfor en radius af fire og en halv kilometer.

Boligen præsenterer sig nydelig, og indenfor råder stueetagen over tre fine værelser samt to disponible rum. Videre kommer I til et badeværelse med bruseniche, ligesom I også kan se frem til et praktisk bryggers. Det nydelige køkken har lyse, grå elementer med stålgreb, og I kan herude placere en mindre spiseplads, så der er rum til samvær og familietid. Sluttelig byder denne etage på to stuer, inden I kan tage trappen op til førstesalen. Heroppe er loftet ført til kip og vinduespartierne giver både et behageligt lysindfald og en dejlig udsigt til omgivelserne. I træder op i endnu en rummelig stue, der har en stemningsskabende brændeovn. Til sidst er der et værelse med indbygget skab, eget badeværelse med brus og spabad, og endelig er der også udgang til en altan.

Udenfor får I fornøjelsen af en velanlagt matrikel på hele 1.730 m2, der beriger jer med en god overdækket terrasse, som er helt perfekt til de lune dage, hvor I kan læne jer tilbage i havemøblerne og beundre de betagende områder omkring jer.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1875
Ombygget 1997
Rum 7
Plan 1
Boligareal 226 m²
Carport 38 m²
Grundareal 1.730 m²
Økonomi
Kontantpris 2.750.000 kr.
Ejerudgift 2.408 kr.
Prisudvikling -5.01 %
Finansiering
Udbetaling 140.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 13.550 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 10.987 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 23.304
Skatteprocent 25,1%
Grundskyld 30,32‰
Kirkeskat 0,95%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Saksild

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Saksild
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Den smukke natur var det der tiltrak. At bo midt imellem hav og fjord, at følge med i naturens gang og årstiderne. At kunne se rådyr, grævlinger, havørne fra sine vinduer er en gave. Vi er omgivet af landbrug, (kun planteavl) og glæder os over at se hvordan markerne ændrer sig i årets løb. Vi værdsætter at vi er tæt på Århus, Skanderborg, Odder og kun et kvarter fra E45 motorvejen. Og samtidig kan vi gå ture i landskabet, til Østjyllands bedste strande, tage en dukkert i Århus bugten. Nyde udsigten til Tunø og Samsø. Der er mulighed for at ro kajak i både Norsminde og Odder Roklub. Der er flere vinterbadeklubber i nærheden. "

Sådan er kvarteret

"Kysing er en skøn plet med både børnefamilier, enlige, og en landbrugfamilie. Vi er kun en kilometer fra Norsminde lystbådehavn, hvor der både er en hyggelig fiskerestaurant, og den velrenommeret Norsminde Kro. Herfra kan man nyde sejlerlivet, men også gå ture langssandstranden nordpå, eller rundt om Kysing Næs mod syd. Der er kun 11 kilometer til Moesgaard museum. Den økologiske restaurant Himmel og Hav ligger kun 5 minutters gang herfra."

Det viser vi vores gæster

"Gæsterne får en rundtur i huset så de kan se panorama udsigt fra stuen ovenpå. De kan se vand fra næsten alle vinduer mod øst, nord og vest. Vi viser dem værksted og kursuslokalet med egen indgang. Vi går en tur i haven og nyder udsigten. Og så sætter vi os og bare nyder at være. "

Her handler vi

"Vi har flere indkøbsmuligheder. Der er Malling, Beder, og ikke mindst Odder, med Danmarks største Kvickly, og mange andre dagligvareforretninger. Desuden er der mange spændende specialbutikker, gratis parkering og en overskuelig gågade. "

Her slapper vi af

"Vi slapper af i vores stuer, og på terrassen og i haven. "

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi vil gerne flytte til et mindre hus med mindre have, mens vi har kræfter til det. "

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.