Dronningensgade 61
5000 Odense C

  • Kontantpris 5.795.000 kr.
  • Ejerudgift 2.352 kr.
  • Boligareal 190 m²
  • Rum 9
  • Energimærke
Rækkehus

Dronningensgade 61
5000 Odense C

  • 5.795.000 kr. 190 m² 9 rum

Byhus i hjertet af Odense C

Går du/I med ønsket om at bo få minutter fra gågaden, men samtidig i rolige og charmerende omgivelser, så læs endelig videre. Er behovet samtidig egen gårdhave, der er sin egen lille oase, så har du fundet det rigtige sted. Kunne du endvidere tænke dig masser af plads til hele familien og et stort anneks til at dyrke din hobby, er denne ejendom absolut et besøg værd!
 
Der er tale om et attraktivt og atmosfærefyldt område, hvor du kommer til at bo tæt på alle hverdagens fornødenheder. Odenses bymidte, der blandt andet byder på Munke Mose, Eventyrhaven, Odense Å samt gågade og cafémiljø er i gåafstand. Offentlig transport og Odense Banegård Center er ligeledes inden for gåafstand. Kort sagt et område, hvor der altid sker noget.
 
Vi har hos danbolig Odense C fået fornøjelsen af at udbyde dette skønne byhus på hele 190 bolig kvm., og ud over det er der et udhus/anneks på 22 kvm. med en hems til opbevaring eller som soveplads, og en god brugbar kælder på 65 kvm.
 
Boligen er i dag delt op med en separat lejlighed i stueetagen. Byhuset er i sælgers tid løbende moderniseret. Bl.a. er der indsat et nyt køkken i stueetagen i 2021, og på 1. sal i 2014. Det originale gulv, som er at finde mange steder i boligen, er blevet slebet i stueplan i 2021.
 
Stuetagen rummer en fin entre med trappeopgang og udgang til baghaven, i stueplan er der et køkken, 2 stuer med originalt trægulv og højt til loftet, et soveværelse og et badeværelse.
 
På 1. sal er der 2 store stuer med trægulve og højt til loftet og et fint spisekøkken/alrum, hvor aftensmaden kan nydes i fulde drag, og på 2. sal er der 3 værelser, hvoraf det ene er et gennemgangsværelse, samt et badeværelse.
 
Er du du/I også blevet fanget af dette fantastiske byhus? Så ring allerede i dag til danbolig Odense C og bestil din/jeres fremvisning.
Boligfakta
Type Rækkehus
Energimærke D
Byggeår 1890
Rum 9
Bad 3
Toilet 3
Plan 3
Boligareal 190 m²
Kælder 65 m²
Udhus 22 m²
Grundareal 253 m²
Økonomi
Kontantpris 5.795.000 kr.
Ejerudgift 2.352 kr.
Finansiering
Udbetaling 290.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 33.300 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 26.268 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 205.978
Skatteprocent 25,49%
Grundskyld 21,71‰
Kirkeskat 0,68%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Ansgars

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Ansgars
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Tilmeld dig Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Sæt kryds i kalenderen

Nogle besøg, vil du ikke gå glip af. Deltag i efterårets store Vurderingsweekend d. 1. og 2. oktober, og få svar på, hvad din bolig er værd. Vi kommer til dig helt gratis og uforpligtende – også hvis du bare er nysgerrig.