Hunderupvej 151A, 1.
5230 Odense M

  • Kontantpris 2.795.000 kr.
  • Ejerudgift 3.073 kr.
  • Boligareal 105 m²
  • Rum 3
  • Energimærke
Lejlighed

Hunderupvej 151A, 1.
5230 Odense M

  • 2.795.000 kr. 105 m² 3 rum

Sjældent udbudt ejerlejlighed i Hunderupkvarteret

Indretning:
Lad dig friste til et besøg indenfor i denne smukke og indbydende ejerlejlighed i det eftertragtede Hunderupkvarter. Du tager den snoede trappe op til den 8 m2 store solrige terrasse fra 2020, der byder dig varmt velkommen med farverige blomsterkrukker og god plads til cafésæt. Hertil hører den dejligste udsigt. Du træder indenfor og mærker fornemmelsen af, at dette nærmest er et tårnværelse taget ud fra et eventyr. Allerede ved første øjekast bemærker du den blide atmosfære, de flotte trægulve og det herlige lysindfald, der gennemstrømmer hele boligen. Fra entréen har du forbindelse til det første af hjemmets to værelser, mens franske døre bringer dig videre til det sidste værelse og badeværelset. Det største af de to værelser har fire store, indbyggede skabe med skydelåger og den smukkeste udsigt over kvarterets trætoppe. Badeværelset er rummeligt og stilrent med sandfarvede fliser på gulv og vægge, en muret, lukket bruseniche samt en lækker spa under to brede Velux-ovenlysvinduer med automatisk åben/luk-funktion og regnsensor. Derudover rummer badeværelset dobbelt håndvask og en vaskesøjle. På højre hånd toner det herlige opholdsmiljø frem, som består af køkken og stue i ét. Her er der loft til kip med rustikke bjælker og hele otte ovenlysvinduer, der bader rummet i et fantastisk skær. Disse vinduerne kan desuden åbnes manuelt, eller du kan vælge at få sat en automatisk funktion på. Fra vinduespartierne i gavlen har du fri udsigt over Hunderupvej og J.L. Heibergsvej. Køkkenet er elegant med sorte elementer i højglans, som er en modig kontrast til den lyse indretning. Den skinnende, sorte granitbordplade får også ekstra modspil fra de farverige mosaikker, der er opsat på bagvæggen. Derudover er alle de nødvendige hvidevarer integreret, mens køkkenøen både skaber ekstra albuerum til kokkens kulinariske udfoldelser og byder på gode opbevaringsløsninger. På den anden side af køkkenøen kan spisebordet stilles, og de bløde møbler kan arrangeres nær vinduespartierne og den rustikke, lyse væg af naturskifer.
 
Område: Med dette som din næste base bliver du en del af et skønt kvarter omgivet af søde naboer, den skønneste natur og nærhed til midtbyens herligheder. Der er ganske få meter til Hunderupskoven, Odense Å og Fruens Bøge, hvor Skovsøen altid er et trækplaster. Elsker du at snøre skoene og tage en frisk løbetur eller gåtur under åben himmel med en podcast i ørene, så egner dit fremtidige nærmiljø sig især til det. Vil du derimod opleve Odenses livlige gågader med fristende butikker, delikate spisesteder og oplevelser, får du knap to kilometer til Flakhaven i hjertet af byen. Indkøbsmuligheder, dagtilbud og skoler er også inden for nær rækkevidde, mens du bosætter dig helt perfekt tæt på uddannelsesinstitutioner såsom SDU og UCL. Det nye Supersygehus er heller ikke langt væk, ligesom Tietgens Allé, Hjallesevej, Niels Bohrs Allé og motorvejen nemt bringer dig rundt i bil.  
 
Ejendom: Dit kommende hjem udfolder sig på første sal i en klassisk ejendom fra år 1900, der fremstår nydelig med hvid facade og grå detaljer. Ejendommen rummer tre lejligheder, hvor der eksisterer et fremragende fællesskab og godt samarbejde. Der er blandt andet en årlig generalforsamling, ligesom man hjælpes ad med at ordne haven, fjerne sne og andre ting. Vinduerne behøver du ikke engang selv pudse – der er nemlig fast vinduespudser hver anden måned. Derudover får du brugsret til eget udhus, en fælles garage til opmagasinering, parkeringsplads og en hyggelig, fælles have. Haven er afskærmet fra vejen af en bøgehæk og bambusbed, og ejerforeningen er i færd med at opsætte et sort komposithegn. Her kan du nyde aftensolen i eget selskab eller med dine naboer.  
 
Snyd ikke dig selv for at opleve denne lejlighed.
 
Kontakt danbolig Odense - Lejlighedsbutikken på tlf. 6619 4884 - tast 3 for at bestille en fremvisning!
Vi glæder os til at fremvise lejligheden!
Boligfakta
Type Lejlighed
Energimærke E
Byggeår 1900
Etage 1.
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 105 m²
Grundareal 457 m²
Faciliteter
  • Altan
Økonomi
Kontantpris 2.795.000 kr.
Ejerudgift 3.073 kr.
Finansiering
Udbetaling 140.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 16.370 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 12.913 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 205.978
Skatteprocent 25,49%
Grundskyld 21,71‰
Kirkeskat 0,68%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Thomas Kingos

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Thomas Kingos
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

4 lignende lejligheder i nærheden til 2.400.000-3.200.000 kr. på omkring 105 m2

Se lignende boliger
bør opleves!
Åbent hus 2.okt kl. 12:00, kræver tilmelding
Lejlighed
Nyhed!

Ansgargade 3, 3. tv., 5000 Odense C

2.495.000 kr. 112 m² 3 rum
5 værelser samt 4 altaner!
Åbent hus 2.okt kl. 12:00, kræver tilmelding
Lejlighed

Faaborgvej 16, 3., Dalum, 5250 Odense SV

2.595.000 kr. 110 m² 5 rum
Sjældent udbudt lejl. i eftertragtet område!
Lejlighed

Jens Benzons Gade 34, 1., 5000 Odense C

2.745.000 kr. 102 m² 3 rum
Lejlighed

Søndergade 38, 2., 5000 Odense C

2.499.000 kr. 106 m² 3 rum
Se lignende boliger