Skt. Klemens Vænge 4, Skt Klemens
5260 Odense S

  • 4.295.000 kr. 176 m² 7 rum
  • Kontantpris 4.295.000 kr.
  • Ejerudgift 3.040 kr.
  • Boligareal 176 m²
  • Grundareal 1.692 m²
  • Rum 7
  • Energimærke
Beliggenhed tæt på den fantastiske skov!

Prima beliggenhed, fantastisk stand og fabelagtige materialer!

Store og små detaljer står simpelthen i kø for at blive nævnt først, når denne etplansvilla på 176 lyse og løbende renoverede kvadratmeter skal beskrives. Boligen er i sig selv et mesterstykke i lysgennemstrømning og planløsning, men den ligger i skarp konkurrence med den åbne store have, er velplaceret i det i forvejen attraktive Skt. Klemens. Og så er der beliggenheden. Ja, for det er ikke blot naturen, I kan glæde jer over i hverdagen. Det er roen på den gode adresse i et lukket vænge og et stille og mondænt kvarter. Og det er den nemme adgang til skoler og supermarkeder, som ligger i gåafstand, Centrum og arbejdspladser som OUH og SDU, der ligger i cykelafstand og hele verden, der nemt nås, da I kan være på motorvejen på cirka fem minutter. Velkommen til Skt. Klemens Vænge 4.
 
Inde i huset med røde mursten og sort tegltag, løber det eminente stuemiljø i tæt konkurrence med det smukke renoverede badeværelse med sorte lameldesignede møbler om prisen som toppen af en i forvejen skøn bolig. Vinduespartier fra gulv til loft med skydedøre ud til og en god rød tråd igennem husets øvrige rum, sikrer det fabelagtige lysindfald - og en misundelsesværdig udsigt til haven fra stuen, og generelt en følelse af at der er tænkt over tingene under de løbende renoveringer. Nu står huset helt indflytningsklart, og er blevet Energimærke C, så energipriserne holdes på et behageligt niveau.
 
Stuens udnyttelsesmuligheder er mange dels på grund af størrelsen og idet køkkenet ligger med væg op heraf, med god mulighed for at bringe disse rum tættere sammen. Spisestuen ligger i øvrigt i forbindelse med køkkenet, der har egen indgang via bryggerset med vaskemuligheder. Opholdsrummene fungerer som en klassisk opdeling med værelser i en ende af huset, og husets øvrige opholdsrum i den anden. Der er dog god mulighed for den mere moderne planløsning med master bedroom med eget bad og egen entré og børneafdelingen i den anden ende af huset. Grunden er på hele 1.692 m2, og er udnyttet helt optimalt, da den udover at vende rigtigt, også giver haven gode udnyttelsesmuligheder, uden for meget spildplads. Der er desuden en lille forskydning i bunden af baghaven, hvor der er plads til haveredskaber mv., samt gemmer sig en morgenterrasse. Denne del ligger længere nede i niveau, hvilket gør den øvrige del af haven samt terrassen helt ugeneret i forhold til indkig fra forbipasserende. Den indbyggede carport har i øvrigt redskabsrum og loftrum, så maskiner til havepleje nemt kommer ud og ind og julepynten også kan gemmes væk. 
 
Der er meget meget mere at fortælle om denne dejlige ejendom, så sørg for at sætte god tid af, når I ringer og bestiller en fremvisning af Skt. Klemens Vænge 4, hvor I får alle detaljerne med. For dette er kort sagt en ejendom, der absolut skal ses.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1978
Ombygget 1983
Rum 7
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 176 m²
Carport 42 m²
Udhus 20 m²
Grundareal 1.692 m²
Økonomi
Kontantpris 4.295.000 kr.
Ejerudgift 3.040 kr.
Finansiering
Udbetaling 215.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 21.957 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 17.619 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 205.978
Skatteprocent 25,49%
Grundskyld 21,71‰
Kirkeskat 0,68%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Skt. Klemens, Stenløse og Volderslev

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Skt. Klemens, Stenløse og Volderslev
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

1 lignende villa i nærheden til 3.700.000-4.900.000 kr. på omkring 176 m2

Se lignende boliger
Åbent hus 14.aug kl. 12:00, kræver tilmelding
Villa

Ligustervænget 32, Dalum, 5250 Odense SV

4.745.000 kr. 168 m² 6 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.