Toftegårdsvej 28
4550 Asnæs

  • 1.195.000 kr.73 m²2 rum
  • Kontantpris 1.195.000 kr.
  • Ejerudgift 1.482 kr.
  • Boligareal 73 m²
  • Grundareal 394 m²
  • Rum 2
  • Energimærke

Hyggelig og indflytningsklar villa i Asnæs

På Toftegårdsvej 28, trukket godt tilbage fra vejen, udbyder vi nu denne flotte og velholdte villa med en god beliggenhed i Asnæs.
 
I kan se frem til at bosætte jer med gåafstand til alle hverdagens gøremål, mens der på adressen er flere dejlige udemiljøer. Boligen på 73 kvadratmeter er opført i 1919 og er perfekt for jer, der drømmer om et hyggeligt hjem til den lille familie, singlen eller parret. Ved ankomst til adressen præsenterer boligen sig pænt med en hvid facade, der er filtset i 2019, hvortil taget er skiftet i 2018 og træværket malet i 2019. Parkér bilen i carporten, og fortsæt ad flisegangen mod hoveddøren.
 
Indenfor møder I straks husets primære opholdsmiljø, der består af en stue iåben forbindelse til køkkenet. Her får I fornøjelsen af et dejligt, lyst rum, hvor familien kan mødes i skæret fra pejsen eller samles om madlavningen. Vordingborg-køkkenet fremtræder flot og stilrent toppet med en specialfremstillet, varmefast bordplade, hvorfra maden nemt kan serves underåben himmel i en af de to tilstødende gårdhaver. Endelig indeholder etagen også et badeværelse med brusekabine.
 
På første sal finder I en rummelig repos, hvor der er integrerede skabe samt gode muligheder for indretning af kontor eller opholdsrum alt efter behov. Reposen giver videre adgang til husets soveværelse, der er lyst og indbydende med et nyere monteret Velux-ovenlysvindue. Udenfor råder I over et omfangsrigt udemiljø med hele to afskærmede terrassemiljøer samt en dejlig, nem forhave. Terrasserne er placeret henholdsvis sydvendt og vestvendt, og I kan derfor nyde solrige stunder i det fleste af dagens timer i private og fredelige omgivelser.
 
I hverdagen kan I spadsere til indkøb og Asnæs Station på mindre end ti minutter, mens både daginstitution, Asnæs Skole og AG hallen findes indenfor en radius af mindre end to kilometer.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke F
Byggeår 1919
Rum 2
Plan 1
Boligareal 73 m²
Udhus 16 m²
Grundareal 394 m²
Økonomi
Kontantpris 1.195.000 kr.
Ejerudgift 1.482 kr.
Finansiering
Udbetaling 60.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 5.928 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 4.740 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 32.881
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,98%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Asnæs

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Asnæs
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Skøn natur
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.