Isøre Tingvej 25
4581 Rørvig

  • 3.995.000 kr. 88 m² 3 rum
  • Kontantpris 3.995.000 kr.
  • Ejerudgift 2.606 kr.
  • Boligareal 88 m²
  • Grundareal 2.000 m²
  • Rum 3
Overfør fra kort beskrivelse

Nyt fritidshus nær vand og skov

Er drømmen et nyopført fritidshus, men vil I gerne slippe for at kaste jer ud i et byggeprojekt, så får I her hele pakken. Det moderne fritidshus er opført i 2021, men det er endnu ikke taget i brug, og derfor får I praktisk talt et nyt hus, der tilmed ligger super godt nær skoven og med fem til ti minutters gang til vandet. Der er masser af stier i området, der fører jer gennem den skønne natur, blandt andet kan I følge Myntestien eller tage cyklen til Rørvig Havn, hvor gode måltider venter. På samme vis frister den korte gåafstand til stranden på de varme dage, hvor kølende dukkerter står øverst på ønskelisten. Når I handler ind er det ikke mere end knap tre kilometer, der skal tilbagelægges. Haven er anlagt, så den er super let at holde, hvorfor I efterlades med masser af tid til udflugter, strandture og afslapning på terrassen, mens børnene kan spille bold på græsplænen. Den overdækkede terrasse mod syd er oplagt til de lune sommeraftener, der afsluttes med god vin i glasset og lækkerier på tallerknen. Opholdsrummet er indrettet med køkken, alrum og stue i forening, så I kan være sammen på tværs af brætspilshygge og madlavning. Det lækre opholdsrum har loft til kip og nydelige sprosseruder.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Byggeår 2021
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 88 m²
Grundareal 2.000 m²
Økonomi
Kontantpris 3.995.000 kr.
Ejerudgift 2.606 kr.
Finansiering
Udbetaling 200.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 19.920 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 15.884 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skønne ferierammer

Der er masser af stier i området, der fører jer gennem den skønne natur, blandt andet kan I følge Myntestien eller tage cyklen til Rørvig Havn, hvor gode måltider venter. På samme vis frister den korte gåafstand til stranden på de varme dage, hvor kølende dukkerter står øverst på ønskelisten. Når I handler ind er det ikke mere end knap tre kilometer, der skal tilbagelægges.

Kommunen i tal
Indbyggere 32.881
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,98%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Rørvig

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Rørvig
Skøn natur
Fred og ro
Godt for børnefamilier
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Hvorfor nøjes med at spekulere?

Hvad er op og ned på boligmarkedet?

Vi ser flere forskellige lokale tendenser i øjeblikket. Book en gratis vurdering og få klarhed om dit nabolag og din boligs værdi.