Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder m.m.

Henry Jakobsens Vænge 9
4581 Rørvig

Type Helårsgrund
Udbudsform Salg
Kontant 160.000
Ejerudgift pr.md. 671
Sagsnummer 014-JJ03608

BYG DIT DRØMMEHUS I ATTRAKTIVT KVARTER

For Odsherred kommune sælges denne grund. Flere og flere vælger at bygge nyt hus, idet de så kan bygge "drømmehuset". Byggepriserne og prisen på byggegrunde er kommet ned i et niveau, som er attraktiv og den lave rente gør det billigt at finansiere byggeriet. Herudover er der lave varmeudgifter og ingen vedligeholdelsesudgifter i mange år.

Grunden er beliggende skønt i naturskønt område i udkanten af Rørvig. Området vil, når det er fuldt udbygget, fremstå som et dejligt og lukket boligområde i Rørvig by med let adgang til både indkøb og skøn natur. Rørvig ligger ca. 40 min. fra Holbæk og en god time fra København. Med kun 15 min. til Motortrafikvejen er der hurtig og ubesværet transportmulighed til Roskilde og København.

Rørvig er beliggende i den smukke vestsjællandske natur og nær skole, indkøb, skov og ved strand. På Rørvig Færgehavn er der en skøn stemning om sommeren, når feriefolket sidder og nyder en frokost på en restaurant i sommersolen eller nyder lystbådehavnen og børnene fanger krabber, mens færgen fra Hundested lægger til. Herudover er der en god badestrand ved Nyrup bugt (Nordkysten). Fra Rørvig er der ca. 4 km til Nykøbing Sj. med gode shoppemuligheder på byens hyggelige gågade.

På denne grund er der mulighed for at opføre et længehus 1 eller 1½ plan i tegl med sadeltag med taghældning mellem 40° og 50°. Taget må ikke udføres med valm og skal dækkes med røde vingetegl. For området gælder lokalplan 72 og 2011-36.

Grunden er ikke byggemodnet og køber betaler selv for tilslutningsbidrag til kloak, vandforsyning, seas-nve (el-forsyning), evt. varme, telefon, antenne mv.

Salget sker ved at der underskrives et købstilbud i udbudsmaterialet på den pris, du ønsker at byde. Købstilbuddet skal afleveres til danbolig, Holbæk. Alle købstilbud sendes af danbolig, Holbæk til kommunen, som frit vælger mellem de indkomne købstilbud.

Henry Jakobsens Vænge 9
4581 Rørvig

Type Helårsgrund
Udbudsform Salg
Kontant 160.000
Ejerudgift pr.md. 671
Sagsnummer 014-JJ03608
Grund 1.189 m²
Liggetid 1444
Standard finansiering
Udbetaling 25.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 756 / 615

Boligen ligger i Rørvig. I dette nabolag finder du blandt andet 1 vuggestue og 53 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Odsherred Kommune i tal

 • Indbyggere
  33.114
 • Skoler
  18
 • Borgmester
  Thomas Adelskov
 • Solskinstimer
  1.806 pr. år
 • Grundskyld
  34‰
 • Skatteprocent
  26,6%
 • Kirkeskat
  0,98%
 • Børnehaver
  15

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Jesper Jensen

Jesper Jensen
Erhverv
Telefon: 61225050

danbolig holbæk - henrik larsen
Ahlgade 24
4300 Holbæk

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.