Stampenvej 3, Assentoft Mark
8960 Randers SØ

  • 3.795.000 kr. 217 m² 7 rum
  • Kontantpris 3.795.000 kr.
  • Ejerudgift 2.339 kr.
  • Boligareal 217 m²
  • Grundareal 5.997 m²
  • Rum 7
  • Energimærke

Naturskøn landejendom med kæmpe værksted/gildesal og stor garage!

Tæt på Assentoft ligger denne ejendom med udsigt tilåbne marker, og netop denne adresse formår at kombinere landlig idyl med en fordelagtig placering tæt på hverdagens fornødenheder og byens fristelser. Ejendommen ligger på en omtrent 3.700 kvadratmeter stor grund, og derudover tilhøre et jordstykke på 2.321 m², hvor eng/mose også findes.
 
På grunden ses stuehuset og den fine udhusbygning, som fremtræder med matchende pudsede facader og sorte tage. Ejendommen er løbende blevet moderniseret og i 2010 er der tilbygget et stort værksted/gildesal med gulvvarme. Derudover er udhuset indrettet med gildesal, værksted, garage og separat lejlighed med hems, hvor her kan udlejes til Airbnb eller bruges som gæstebolig. Ferieboligen/lejeboligen er på ca. 76 m2 og har en indtægt ca. 6.000 kr på mdr. og Gildesal/værksted har loft til kip og gulvvarme og er på ca. 90 m2.
 
Stuehuset er lyst og hjemligt og klar til indflytning. Den behagelige atmosfære skyldes kombinationen af lyse, moderne elementer, samt de oprindelige detaljer, såsom synlige bjælker. De mange vinduer sørger ydermere for et fortræffeligt lysindfald, samt udsigten til markerne rundt om huset.
 
Stueetagen består af de primære opholdsrum, hvor der findesåbent køkken/alrum. Køkkenet er fra Svane og fremstår stilrent med hvide, grebsfrie fronter, ovn i ideel arbejdshøjde og kogeø. Der er også en god og rummelig stue, et fint værelse, samt et badeværelse og en baggang. Førstesalen er indrettet med 3 gode værelser med faste skabe og et toilet, som er forberedt til brus.
 
Ejendommen ligger tilbagetrukket fra vejen, midt i landskabet, og resultatet er en fornemmelse af at befinde sig midt i naturen. Fra ejendommen er der kort til Assentoft, hvor man får adgang til mere praktiske faciliteter i form af børnehave, skole, indkøbsmuligheder, og her nås på henholdsvis ti minutter og et kvarter i bil Randers Midtby, Randers Storcenter, samt E 45.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1940
Ombygget 2019
Rum 7
Plan 3
Boligareal 217 m²
Udhus 390 m²
Grundareal 5.997 m²
Økonomi
Kontantpris 3.795.000 kr.
Ejerudgift 2.339 kr.
Finansiering
Udbetaling 190.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 19.426 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 15.498 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 98.988
Skatteprocent 25,8%
Grundskyld 27,93‰
Kirkeskat 0,89%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Assentoft

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Assentoft
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Fred og ro

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.