Rykkumvej 4, Sønderup
9541 Suldrup

  • 1.395.000 kr. 199 m² 7 rum
  • Kontantpris 1.395.000 kr.
  • Ejerudgift 1.820 kr.
  • Boligareal 199 m²
  • Grundareal 975 m²
  • Rum 7
  • Energimærke

Flot familievilla omgivet af landlig idyl i Sønderup

Tag springet og flyt til Sønderup, hvor denne nydelige villa nær både by og landlig idyl venter jer. I får fornøjelsen af 199m 2 foruden en garage med redskabsrum, mens udelivet får fortrinlige vilkår på terrasserne og i haven. Med bopæl på Rykkumvej 4 er I garanteret rolige omgivelser på landet, samtidigt med at I har få kilometer til skole, indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter i Suldrup. I kan også vælge at pakke picnickurven og begive jer mod Rold Skov. Villaen præsenterer sig velholdt med nyt tag, døre og vinduer fra 2020, hvor man ligeledes efterisolerede huset. Ved ankomst tilgås nemt indkørslen, ligesom I kan køre frem til garagen og parkere i tørvejr. Inden døreåbenbarer sig et herligt interiør med en behagelig atmosfære, og stuen fremtræder i særdeleshed som boligens primære opholdsmiljø, hvor det føles oplagt at samles om kreative sysler eller stemningsfyldte middage i brændeovnens skær. Det finder I flere gode muligheder for i køkkenet, der præsenterer sig nydeligt med rum til en spiseplads. Endvidere står fire soveværelser klar til at danne ramme om jeres nattesøvn, mens endnu et værelse ligger iåbent forbindelse til stuen og således udgør et ekstra anvendeligt rum til kontor eller legeområde. Yderligere fine forhold findes på badeværelset, der byder sig til med et indbygget badekar og gulvvarme, som ligeledes behager på gæstetoilettet. Den rummelige bolig råder dertil over et bryggers med egen indgang, og så får I plads til hobbyudfoldelser i det 37 kvadratmeter store kælderrum. Opstår behovet for frisk luft og solstrejf, er der eminente betingelser for det på den vestvendte terrasse i husets indhak, hvor en lille havedam sætter trumf på hyggen. Haven stiller sig ydermere til rådighed med bålplads til nytte for selskabelige sommeraftener. Ring allerede i dag for en fremvisning på 9837 8888.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1974
Ombygget 1979
Rum 7
Plan 2
Boligareal 199 m²
Kælder 37 m²
Garage 40 m²
Grundareal 975 m²
Økonomi
Kontantpris 1.395.000 kr.
Ejerudgift 1.820 kr.
Finansiering
Udbetaling 70.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 5.818 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 4.942 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 30.638
Skatteprocent 25,33%
Grundskyld 26,086%
Kirkeskat 1,2%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Sønderup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Sønderup
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Her slapper vi af

"Vi slapper af ved havedammen, intet er mere fredfyldt end at se på fiskene svømme. Ellers så indbyder den store stue til både afslapning på sofaen, eller et godt brætspil med ungerne i spisestuen. "

Derfor flyttede vi hertil

"Vi flyttede hertil fordi der er et dejligt sammenhold i byen. Vi bor på landet men alligevel så tæt på alt det man behøver. "

Sådan er kvarteret

"Vores kvarter er super hyggeligt, naboerne er altid klar på en sludder over hækken eller en kaffe i haven. Og så er der fælles spisning flere ag genom året, byfest,bål hygge, påske hygge, græskar udskæring, vej fest osv med borgerforeningen for hele byen. "

Det viser vi vores gæster

"Når vi har gæster så hygger vi i haven, bådpladsen og shelteren er altid et hit. Ellers så er terrassen fantastisk at sidde og sludre på. "

Her handler vi

"Vi køre enten til suldrup eller Haverslev og handler, der ligger en spar i begge byer. Skal vi handle stort ind, så ligger Aars 8-10 min kørsel herfra og der er alle de butikker hjertet begære."

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi sælger huset pga personlige årsager. "

2 lignende villaer i nærheden til 1.200.000-1.600.000 kr. på omkring 199 m2

Se lignende boliger
Villa

Blærevej 71, Blære, 9600 Aars

1.295.000 kr. 171 m² 6 rum
Anden mægler
Villa

Løgstørvej 32, 9600 Aars

1.200.000 kr. 182 m² 6 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Du er inviteret til Vurderingsweekend d. 12.-13. marts

Du er inviteret til Vurderingsweekend

Du behøver ikke gå i salgstanker, og vi lover kun at tage en lille bid af din lørdag eller søndag. Vurderingsweekend d. 12.-13. marts er din chance for en gratis vurdering. Så ved du, hvor du står.