Nørrevænget 13, Fjelstervang
6933 Kibæk

  • 945.000 kr. 90 m² 3 rum
  • Kontantpris 945.000 kr.
  • Ejerudgift 1.028 kr.
  • Boligareal 90 m²
  • Grundareal 353 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

Velindrettet rækkehus i Fjelstervang

For enden af den lukkede vej Nørrevænget i Fjelstervang ligger dette velindrettede rækkehus og venter på nye ejere. Her kan I overtage nøglerne til en bolig, der beriger jer med skønne opholdsrum såvel som dejlige udeomgivelser. Ejendommen præsenterer sig med gul murstensfacade, som komplementeres af hvide vinduesrammer og døre. Ved ankomst parkeres bilen i garagen, og herefter bevæger I jer indenfor, hvor der venter jer to værelser. Begge værelser har en rigtig fornuftig størrelse, og det største af dem har tilmed indbygget skab til opmagasinering. Videre finder I et badeværelse med glasafskærmet bruseniche og fine opbevaringsløsninger bag de hvide skabe med stålgreb. Samme hvide skabe går igen i køkkenet, der dermed skaber en rød tråd i hjemmets indretning. Herude er der også alle nødvendige hvidevarer, ligesom I også kan arrangere med en mindre spisekrog. Endelig når I stuen, som fremtræder lys og indbydende takket være de mange vinduespartier, som lader solens stråler strømme ind. I den ene ende af stuen indrettes der med et større langbord, mens der også er mulighed for at placere sofagruppen herinde. Fra stuenåbner terrassedøren ud til jeres have, som er smukt anlagt med stier, bede og anden beplantning, der kan beundres fra jeres terrasse, som fordelagtigt er orienteret mod sydvest. Foruden haven er der også foran boligen et hyggeligt gårdmiljø, der har glæde af morgensolen. Afslutningsvis skal beliggenheden fremhæves, da I med adresse på Nørrevænget 13 nemt når til både indkøb, pasningstilbud og Fjelstervang Skole, som alt sammen er under 800 meter væk. Kunne dette være noget for jer? Så kontakt os allerede i dag, hvis Iønsker at høre mere.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1981
Rum 3
Plan 1
Boligareal 90 m²
Carport 26 m²
Udhus 9 m²
Grundareal 353 m²
Økonomi
Kontantpris 945.000 kr.
Ejerudgift 1.028 kr.
Finansiering
Udbetaling 50.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 3.946 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 3.367 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 56.195
Skatteprocent 25%
Grundskyld 31%
Kirkeskat 1,05%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Fjelstervang

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Fjelstervang
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Skøn natur
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Det er en meget social lille by. Der er skole og børnehave."

Sådan er kvarteret

"Kvarteret er meget børnevenlig og man kommer hinanden ved. Der er altid hjælp at hente."

Det viser vi vores gæster

"I byen er der et landsbycenter hvor der sker en del for alle aldre. Der er et udeforsamlingshus hvor man kan hygge sig og hvor der indimellem bliver arrangeret fælles oplevelser. Mulighed for at blive spejder eller blive medlem af en mc klub. Der er byfest en gang om året. En gang om året er der fællesspisning hos en af vores landmænd. Vi har et naturområde som hedder Momhøj hvor man kan nyde en skøn natur og der er oplevelser for børn og voksne."

Her handler vi

"Der er en lokal købmand i byen som har alt."

Her slapper vi af

"Man slapper af i denne lille by og bliver altid mødt med et smil. Er man interesseret er der naboer der gerne vil hygge."

Hvorfor flytter vi herfra

"Jeg flytter til en andel del af landet pga. familie. I vil få et rigtigt hyggeligt rækkehus som også er meget billig i forbrugsudgifter."

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Du er inviteret til Vurderingsweekend d. 12.-13. marts

Du er inviteret til Vurderingsweekend

Du behøver ikke gå i salgstanker, og vi lover kun at tage en lille bid af din lørdag eller søndag. Vurderingsweekend d. 12.-13. marts er din chance for en gratis vurdering. Så ved du, hvor du står.