Porsevej 9, Lodbjerg Hede
6950 Ringkøbing

  • 1.595.000 kr. 111 m² 4 rum
  • Kontantpris 1.595.000 kr.
  • Ejerudgift 1.871 kr.
  • Boligareal 111 m²
  • Grundareal 2.297 m²
  • Rum 4

Totalrenoveret sommerhus i Lodbjerg Hede

Skal I feriere under hjemmevante himmelstrøg og søger et pragtfuldt sommerhus i naturskønne omgivelser? Så kan dette helårsanvendelige fritidshus i Lodbjerg Hede være lige noget for jer. Huset er totalrenoveret i 2018, har en varmepumpe og rummer seks sovepladser samt et fantastisk opholdsmiljø med masser af lys og udgang til terrasser. I perioder, hvor I ikke selv benytter huset, kan I vælge at udleje det til en favorabel indtjening. De dage, der ikke tilbringes i den hyggelige have, bruges på at udforske det kuperede hedelandskab og skovområde, der grænser op til jeres grund. Der hersker en herlig ro, hvor tiden nydes i naturen ved Stadil Fjord eller Røjklit Havn. Der er også en strand ved Houvig, som bliver det oplagte destinationsmål på de varme dage, mens I kan besøge Ringkøbing eller Søndervig med dagligvareindkøb, forretninger og spisesteder. Jeres kommende ferieoase befinder sig på en lukket vej lige ved en Hjertesti i et børnevenligt sommerhuskvarter, hvor det ikke er uvant, at skovens dyr titter frem til glæde for familiens mindste. Huset er placeret på en 2.297 m2 stor grund, der beriger ferien med en dejlig og solrig have med terrasse, græsplæne og plads til gyngestativ og måske et bålsted at samles omkring. Selve huset fremstår stilrent og klassisk med sortmalet træfacade ledsaget af hvide vinduesrammer, døre og et matchende, sort tag. Det indbydende udtryk fortsætter indendøre, hvor I bliver modtaget i den store entré med vaskefaciliteter og et disponibelt rum i forlængelse. Herfra føres I forbi tre værelser og brusebadeværelset, før I kommer frem til husets centrum, nemlig detåbne opholdsmiljø med stue og køkken-alrum iét. Opholdsmiljøet kan prale af en charmerende brændeovn og rum til sofaer og et spisebord, ligesom I herfraåbner ud til sydvendte og vestvendte terrasser, hvor de lune dage nydes med udsigt til haven.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Byggeår 1980
Ombygget 2017
Rum 4
Plan 1
Boligareal 111 m²
Grundareal 2.297 m²
Økonomi
Kontantpris 1.595.000 kr.
Ejerudgift 1.871 kr.
Prisudvikling -8.60 %
Finansiering
Udbetaling 80.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 8.294 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 6.644 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Hold ferie i naturskønne omgivelser

De dage, der ikke tilbringes i den hyggelige have, bruges på at udforske det kuperede hedelandskab og skovområde, der grænser op til jeres grund. Der hersker en herlig ro, hvor tiden nydes i naturen ved Stadil Fjord eller Røjklit Havn. Der er også en strand ved Houvig, som bliver det oplagte destinationsmål på de varme dage, mens I kan besøge Ringkøbing eller Søndervig med dagligvareindkøb, forretninger og spisesteder.

Kommunen i tal
Indbyggere 56.203
Skatteprocent 25%
Grundskyld 31‰
Kirkeskat 1,05%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Nysogn

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Nysogn
Skøn natur
Fred og ro
Godt for børnefamilier
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

1 lignende fritidsbolig i nærheden til 1.400.000-1.800.000 kr. på omkring 111 m2

Se lignende boliger
Fritidsbolig

Havklitvej 54, Klegod, 6950 Ringkøbing

1.645.000 kr. 92 m² 4 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.