Ørnhøjvej 3, Grønbjerg
6971 Spjald

  • 325.000 kr. 76 m² 4 rum
  • Kontantpris 325.000 kr.
  • Ejerudgift 1.179 kr.
  • Boligareal 76 m²
  • Grundareal 319 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

PåØrnhøjvej 3 i Grønbjerg omtrent midt mellem Ringkøbing og Herning møder I denne lille, hyggelige villa, der kan bryste sig af en fortrinlig beliggenhed samt en veldisponeret planløsning i form af to værelser, et spisekøkken og en fin stue. Velkommen til. I bosætter jer yderst fordelagtigt i det velfungerende landsbysamfund, og fra matriklen kan I se frem til korte afstande til det meste, I har brug for i hverdagen. Inden for bare få hundrede meter finder I således den gode friskole, pasningstilbud og udmærkede idrætsfaciliteter. Området er kendetegnet ved den rolige atmosfære, og da grunden ligger op til et større, grønt areal er fornemmelsen også understøttet af de helt nære omgivelser. Dagligvareindkøb kan foretages i Spjald cirka seks kilometer mod sydvest. Ejendommen blev i 2005 renoveret, og også i dag fremstår det pænt. Som I træder inden døre, ankommer I først til en bred entré, og herfra ledes I direkte ind i køkkenet. Elementerne er hensigtsmæssigt opstillet, hvilket giver masser af skabs- og bordplads, og på det lyse badeværelse med brus i forbindelse med indgangspartiet er der mulighed for at installere en vaskemaskine. De to værelser og stuen er alle regulære rum af en passende størrelse, og særligt den sydvendte sektion af boligen modtager et rigt lysindfald, hvorved en behagelig stemning affødes. Det samlede beboelsesareal opmåles til 76 kvadratmeter. Rundt om huset råder I over en mindre have, der hovedsageligt er anlagt som en græsplæne. Bemærk, at det tillige er muligt at anvende villaen i forbindelse med erhverv, eller man kan også opnå Flexbolig status på boligen. Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1912
Ombygget 2005
Rum 4
Plan 1
Boligareal 76 m²
Grundareal 319 m²
Økonomi
Kontantpris 325.000 kr.
Ejerudgift 1.179 kr.
Prisudvikling -17.72 %
Finansiering
Udbetaling 25.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 1.674 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 1.344 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Bosat dig i et velfungerende landsbysamfund

I bosætter jer yderst fordelagtigt i det velfungerende landsbysamfund, og fra matriklen kan I se frem til korte afstande til det meste, I har brug for i hverdagen. Inden for bare få hundrede meter finder I således den gode friskole, pasningstilbud og udmærkede idrætsfaciliteter. Dagligvareindkøb kan foretages i Spjald cirka seks kilometer mod sydvest.

Kommunen i tal
Indbyggere 56.203
Skatteprocent 25%
Grundskyld 31‰
Kirkeskat 1,05%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Nørre Omme

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Nørre Omme
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.