0

0

Find købere

Tjek salgsprisen

 • plantegning
 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder, plantegning mm.

Krydderivej 41
2610 Rødovre

Type Ejerlejlighed
Udbudsform Salg
Boligareal 89 m²
Kontant 3.045.000
Ejerudgift pr.md. 4.099

21 dejlige ny opførte 50+ boliger i et plan

Til dig, der elsker både byen og naturen
Orangerihaven er som skabt til dig, der vil have både storby og natur på en og samme gang. Orangerihaven er smukke, nyopførte et-plans boliger med naturen lige uden for døren og med Københavns Rådhusplads i cykelafstand. Her kan du dyrke planter og citrustræer uafhængigt af vejret. I gode materialer, med højt til loftet og med udsigt til himlen.
Åbne rum og masser af lys. Boligerne i Orangerihaven er tegnet specielt til dig, der ønsker lys, luft og åbne rum i dit hjem. Det store køkken- alrum er boligens hjerte. Her laver man mad, spiser, hygger sig sammen og har gæster. Fra køkkenalrummet er der desuden adgang til den solrige terrasse, der om sommeren fungerer som en udendørs forlængelse af boligen. Alle boligerne i Orangerihaven er gennemlyste, så solen får frit spil i rummene blandt andet via de store glaspartier.
Irmabyen er Rødovres helt nye bydel. Irmabyen forener storbyens puls, fritidstilbud og arbejdspladser med det mindre samfunds tryghed, fællesskab og nærhed. Irmabyen ligger fredeligt med Vestvoldens natur udenfor døren og med spiselige planter, bær og træer over hele bydelen. Samtidig er du kun 8 kilometer fra Københavns centrum. Alt er i en høj kvalitet. Lige fra byplanlægningen over arkitekturen, planløsningerne og boligernes materialer. Her kan livet leves, hvad enten man er aktiv senior, børnefamilie eller single.
Alt i cykelafstand. Irmabyen bliver et dejligt sted at opholde sig. Og det er samtidig meget nemt at komme omkring. For du har alt indenfor rækkevidde. Storbyens puls og arbejdspladser, naturen, restauranter, sport og fritidstilbud, indkøbsmuligheder og dagsinstitutioner. Alt er lige rundt om hjørnet i gå- eller cykelafstand. Op på cyklen, ned til Roskildevej og lige forbi Damhussøen, så er du i København på lidt over 20 minutter. Og med bilen er du kun 10 minutter fra Rådhuspladsen. Bussen kører næsten lige udenfor døren, og den nærmeste S-togstation ligger ca. 1 kilometer væk. Kommunen udbygger også den offentlige trafik endnu mere, i takt med at Irmabyen skyder op. Så det bliver stadig nemmere at komme til og fra Rødovres nye bydel. I selve Irmabyen har vi sørget for velfungerende stisystemer, så børnene kan komme sikkert på legepladsen eller til sport uden at risikere noget i trafikken.
Udenfor dørene i Irmabyen har du adgang til et fantastisk varieret udeliv. Irmabyen er omkranset af grønne arealer, hvor bl.a parkområdet "Espelunden" spreder sig smukt og frodigt rundt om bydelen. Her ligger boldklubben Avartas idrætsanlæg og stadion. Irmabyen flankeres også af Vestvolden, som er hovedstadsområdets største samlede skovmiljø. Det smukke område lokker med frisk luft, afslappende gåture eller med træningsdragten på og pulsen oppe. Området fortsætter forbi Brøndby Skoven og helt ned strandkanten i Hvidovre og byder på et kæmpe net af cykelruter, løbestier og
gangarealer, der passer til enhvers behov for motion. Rødovre Kommune er kendt for sin kærlighed til idrætslivet. Så selvfølgelig ligger Rødovrehallen, Rødovre Skøjte Arena og tennisbanerne alle inden for en radius af 900 meter fra Irmabyen.


Den "spiselige" bydel. Som indbygger i Irmabyen kan du ikke blot glæde dig over de frodige omgivelser. Du kan også spise dem. Beplantningen i Irmabyen bliver så vidt muligt spiselig. Frugttræer, bærbuske, bede med krydderurter er ikke bare til pynt. De skal spises af dig og alle andre, der bor i Irmabyen. Alle kan frit plukke f.eks æbler, brombær, skovjordbær, timian og rosmarin og alt det andet spiselige, der bliver plantet i og ved fællesarealerne. Det er håbet, at indbyggerne i Irmabyen vil være med til at udvikle ideen om den
"spiselige" bydel og selv sørge for at plante sunde fødevarer på altaner, terrasser og i haverne, så sunde fødevarer bliver et særligt kendetegn ved Irmabyen.


Smukke et-plans rækkehuse. Orangerihaven består af stilfulde et-plans rækkehuse, hvor størstedelen har eget orangeri. Arkitekt Claus Gröning har tegnet de smukke boliger, som er skabt til at huse dig, der vil have samlet din bolig i et plan og have ubesværet adgang til udearealerne. Til Orangerihaven hører også store fælles bede og haveområder, som inviterer til fælleskab om dyrkning af sunde grønne fødevarer.


Dobbelthuse og sociale mødesteder. Orangerihaven består af dobbelthuse kombineret med enkelte huse i tre enheder. Det skaber en spændende variation i området. En variation som yderligere bliver understreget af skiftet mellem private terrasser og områdets fællesarealer med haveområde, petanquebane og sociale mødesteder. Et område, der er smukt at se på og tillige er meget funktionelt. De store terrasser hører til de enkelte boliger. Så du kan drikke din morgenkaffe udenfor eller have gæster til grillaften.


Billeder af bygninger og interiør er ikke fotos, men såkaldte 3D visualiseringer skabt af arkitekten. Der tages forbehold for evt. trykfejl og ændringer i tekst og visualiseringer.

Åbent hus

Krydderivej 41, 2610 Rødovre

Der er ingen åbenthus i kalenderen for denne bolig, men du kan bestil en fremvisning i menuen til venstre

Følg denne bolig

Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

Få salgsopstillingen på e-mail

Udfyld formularen og få tilsendt salgsopstilling og andre dokumenter som findes på boligen, fx. energimærke, tilstandsrapport mm.

Udfyld dit telefonnummer hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk

Hvornår ønsker du en fremvisning?

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Giv et bud

Send dit bud på denne bolig til mægleren. Buddet vil blive modtaget som oplæg til dialog, og er ikke bindende uden en underskrevet købsaftale.

Krydderivej 41
2610 Rødovre

Type Ejerlejlighed
Udbudsform Salg
Boligareal 89 m²
Kontant 3.045.000
Ejerudgift pr.md. 4.099
Sagsnummer 059OH-P0016
Byggeår 2017
Energimærke A
Rum 4
Boligareal 89 m²
Vægtet areal 89 m²
Liggetid 464
Standard finansiering
Udbetaling 155.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 13.645 / 11.348
 • Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

 • Få salgsopstilling mm.

  Udfyld formularen og få tilsendt salgsopstilling og andre dokumenter som findes på boligen, fx. energimærke, tilstandsrapport mm.

  Udfyld dit telefonnummer hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk

 • Bestil fremvisning

  Hvornår ønsker du en fremvisning?

  Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

 • Giv et bud

  Send dit bud på denne bolig til mægleren. Buddet vil blive modtaget som oplæg til dialog, og er ikke bindende uden en underskrevet købsaftale.

 • Kontakt mægler
 • lokalområdet

  Damhus Sø eller Damhussøen ligger mellem Vanløse, Rødovre, Roskildevej og Damhusengen, der går ud til Jyllingevej i nord. Det grønne område hænger sammen med Grøndalsparken, Krogebjergparken og Vigerslevparken. Søens areal er 46 ha. Dæmningen mod syd, hvorover Roskildevej er ført, blev bygget i forbindelse med vejens anlæg i 1621. Det havde til formål at sikre en stabil vandmængde i søen og en bedre vandforsyning til København via Grøndalsåen og Ladegårdsåen. Yderligere dæmninger blev bygget i 1849 hvorved bl.a. den nordlige del af søen, Bagsøen, adskilt fra den sydlige.

 • lokalområdet

  Tyren forestiller en tyrekalv og er udført af kunstneren Gudrun Lauesen.Skulpturen er placeret mellem rådhuset og hovedbiblioteket i den sydlige ende af rådhuspladsen. Tyren er placeret på en granitssokkel på græsset. I anledning af Rødovre Kommunes 75 års fødselsdag opsatte kommunen en skulptur på rådhuspladsen. Tyren blev afsløret den 26. maj 1977 af den daværende borgmester Einar Dahl-Nielsen. Tyrekalven har sin oprindelse i oksen fra byvåbnet, der er baseret på Torben Oxes adelsvåben. Torben Oxe var en adelsmand med tilknytning til Rødovre.Gudrun Lauesen har udelukkende beskæftiget sig med naturalistiske dyreskulpturer på grundlag af studier af dyr. Et særligt træk ved hendes figurer er, at de fremstår som et levende væsen med en personlighed.

 • lokalområdet

  Rødovrehallen er en dansk idrætshal, der er beliggende i Rødovre. Med sit gulvareal på ca. 4.500 kvadratmeter er den blandt Danmarks største idrætshaller. Hallen blev opført i 1975/1976 og indviet 3. januar 1976. Den er siden renoveret; dels med ny gulvbelægning i 1994, dels med nyt tag og nye hæve-/sænkevægge mellem de fire halafsnit. Frem til udskiftningen af gulvet i 1994 afvikledes indendørs atletik i hallen. I dag anvendes hallen bl.a. til håndbold, basketball, badminton og volleyball. Rødvore Skøjte Arena ligger i tilknytning til hallen og er hjemmebane for såvel Rødovre Skøjte & Ishockey Klub som ligaoverbygningen Rødovre Mighty Bulls. Movias buslinje 6A har endestation ved Rødovrehallen.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Martin Christiansen

Martin Christiansen
Projektansvarlig, Ejendomsmægler MDE
Telefon: 3641 4444

danbolig Rødovre A/S
Rødovrevej 265
2610 Rødovre

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig