0

Find købere

Tjek salgsprisen

 • plantegning
 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder, plantegning mm.

Plantagevej 28
2610 Rødovre

Åbent hus

 • Onsdag d. 28 jun.17:00 - 18:00
Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Boligareal 112 m²
Kontant 3.525.000
Ejerudgift pr.md. 3.691

13 lækre ejerboliger i to plan og med egen have.

Til den aktive familie, der elsker både byen og naturen.
Espehaven etape 2 er til den aktive familie, som både vil have storbyliv og natur. Espehaven byder på begge dele. Her får du og din familie får masser af frisk luft og grønne omgivelser med Espelunden som nærmeste nabo. Og samtidig har I kun 8 kilometer fra Irmabyen og ind til storbyen.

Unikke rækkehuse med arkitektonisk twist
Espehaven er opført som to-plans rækkehuse placeret på hver sin side af den akse, hvor fællesområdet ligger. I tråd med Irmabyens arkitektur har husene fået særligt "twist" med forskydninger i bygningskroppene og facader i forskellige nuancer. Det primære materiale er mursten. Rækkehusene indrammes af smukke karnapper og franske altaner.


Egen have med stor terrasse
Til hvert rækkehus hører en dejlig privat have med stor terrasse, hvor I kan være helt jer selv. Den sydvendte placering gør, at I får masser af sol det meste af dagen. Det private areal afgrænses af en hæk, som sikrer privatlivet ud mod fællesområde. Haverne er anlagt med græs, men I kan også etablere jeres egne "spiselige omgivelser". F.eks. ved at lave jeres eget urtebed eller f.eks. så radiser, gulerødder og ærter i krukker eller plantekasser.


Fællesskab i stuen og privatliv på første sal
Boligerne i Espehaven er tegnet specielt til børnefamiliers behov. Moderne indretning med både åbne rum og værelser. Alle kvadratmetre udnyttes optimalt, så hele familien har plads til både samvær og privatliv.
Det store køkkenalrum i stueplan er boligens hjerte. Her laver familien mad, spiser, hygger sig sammen og har gæster. Fra køkkenalrummet har I desuden adgang til den solrige terrasse, der om sommeren fungerer som en udendørs forlængelse af boligen. Vi har alle brug for at være os selv engang imellem - og det kan I på første sal i de rummelige værelser. Espehaven har desuden både badeværelse og et ekstra toilet, der kan reducere "køen" om morgenen.


Irmabyen er Rødovres helt nye bydel. IrmaByen forener storbyens puls, fritidstilbud og arbejdspladser med
det mindre samfunds tryghed, fællesskab og nærhed. IrmaByen ligger fredeligt med Vestvoldens natur udenfor døren og med spiselige planter, bær og træer over hele bydelen. Samtidig er du kun 8 kilometer fra
Københavns centrum. Alt er i en høj kvalitet. Lige fra byplanlægningen over arkitekturen, planløsningerne og boligernes materialer. Her kan livet leves, hvad enten man er aktiv senior, børnefamilie eller single.


Alt i cykelafstand
IrmaByen bliver et dejligt sted at opholde sig. Og det er samtidig meget nemt at komme omkring. For du har alt indenfor rækkevidde. Storbyens puls og arbejdspladser, naturen, restauranter, sport og fritidstilbud, indkøbsmuligheder og dagsinstitutioner. Alt er lige rundt om hjørnet i gå- eller cykelafstand. Op på cyklen, ned til Roskildevej og lige forbi Damhussøen, så er du i København på lidt over 20 minutter. Og med bilen er du kun 10 minutter fra Rådhuspladsen.
Bussen kører næsten lige udenfor døren, og den nærmeste S-togstation ligger ca. 1 kilometer væk. Kommunen udbygger også den offentlige trafik endnu mere, i takt med at Irmabyen skyder op. Så det bliver stadig nemmere at komme til og fra Rødovres nye bydel. I selve Irmabyen har vi sørget for velfungerende stisystemer, så børnene kan komme sikkert på legepladsen eller til sport uden at risikere noget i trafikken.


Udenfor dørene i Irmabyen har du adgang til et fantastisk varieret udeliv. Irmabyen er omkranset af grønne arealer, hvor bl.a parkområdet "Espelunden" spreder sig smukt og frodigt rundt om bydelen. Her ligger boldklubben Avartas idrætsanlæg og stadion. Irmabyen flankeres også af Vestvolden, som er hovedstadsområdets største samlede skovmiljø. Det smukke område lokker med frisk luft, afslappende gåture eller med træningsdragten på og pulsen oppe. Området fortsætter forbi Brøndby Skoven og helt ned strandkanten i Hvidovre og byder på et kæmpe net af cykelruter, løbestier og gangarealer, der passer til enhvers behov for motion. Rødovre Kommune er kendt for sin kærlighed til idrætslivet. Så selvfølgelig ligger
Rødovrehallen, Rødovre Skøjte Arena og tennisbanerne alle inden for en radius af 900 meter fra Irmabyen.


Som indbygger i Irmabyen kan du ikke blot glæde dig over de frodige omgivelser. Du kan også spise dem. Beplantningen i Irmabyen bliver så vidt muligt spiselig. Frugttræer, bærbuske, bede med krydderurter er ikke bare til pynt. De skal spises af dig og alle andre, der bor i Irmabyen. Alle kan frit plukke f.eks æbler, brombær, skovjordbær, timian og rosmarin og alt det andet spiselige, der bliver plantet i og ved fællesarealerne. Det er håbet, at indbyggerne i Irmabyen vil være med til at udvikle ideen om den "spiselige" bydel og selv sørge for at plante sunde fødevarer på altaner, terrasser og i haverne, så sunde fødevarer bliver et særligt kendetegn ved Irmabyen.Enestående rammer for din familie
Arkitekten bag Irmabyen, Claus P. Gröning, har ønsket at kombinere funktioner og arkitektoniske elementer for at skabe diversitet, variationer og muligheder for dig og din familie. Fokus er det gode liv. Ikke bare inde i jeres bolig, men også udenfor, hvor I snakker med naboerne eller dyrker privatlivet på jeres afskærmede terrasse. Udenfor den smukke, funktionelle bolig møder I nogle enestående fællesarealer. Børnene kan kaste sig over spændende legeredskaber som f.eks klatreskulpturer, vippedyr, balancestub og sandkasse. De voksne kan puste ud på bænkene og siddegrupperne. Eller I kan tage jer et afslappende slag petanque. Alt sammen i de smukkeste grønne omgivelser omgivet af græs, bærbuske og frugttræer.

Billeder af bygninger og interiør er ikke fotos, men såkaldte 3D visualiseringer skabt af arkitekten. Der tages forbehold for evt. trykfejl og ændringer i tekst og visualiseringer.

Åbent hus

Plantagevej 28, 2610 Rødovre

 • Onsdag d. 28 jun.

  17:00 - 18:00

Følg denne bolig

Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

Få salgsopstillingen på e-mail

Udfyld formularen og få tilsendt salgsopstilling og andre dokumenter som findes på boligen, fx. energimærke, tilstandsrapport mm.

Udfyld dit telefonnummer hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk

Hvornår ønsker du en fremvisning?

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Her holdes åbent hus

Plantagevej 28
2610 Rødovre

Åbent hus

 • Onsdag d. 28 jun.17:00 - 18:00
Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Boligareal 112 m²
Kontant 3.525.000
Ejerudgift pr.md. 3.691
Sagsnummer 059EH-P0037
Byggeår 2018
Energimærke A
Rum 4
Plan 2
Boligareal 112 m²
Grund 117 m²
Liggetid 220
Standard finansiering
Udbetaling 180.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 15.912 / 13.236
 • Åbent hus

  Åbent hus

  Plantagevej 28, 2610 Rødovre

  • Onsdag d. 28 jun.

   17:00 - 18:00

 • Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

 • Få salgsopstilling mm.

  Udfyld formularen og få tilsendt salgsopstilling og andre dokumenter som findes på boligen, fx. energimærke, tilstandsrapport mm.

  Udfyld dit telefonnummer hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk

 • Bestil fremvisning

  Hvornår ønsker du en fremvisning?

  Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

  Her holdes åbent hus
 • Kontakt mægler
 • lokalområdet

  Damhus Sø eller Damhussøen ligger mellem Vanløse, Rødovre, Roskildevej og Damhusengen, der går ud til Jyllingevej i nord. Det grønne område hænger sammen med Grøndalsparken, Krogebjergparken og Vigerslevparken. Søens areal er 46 ha. Dæmningen mod syd, hvorover Roskildevej er ført, blev bygget i forbindelse med vejens anlæg i 1621. Det havde til formål at sikre en stabil vandmængde i søen og en bedre vandforsyning til København via Grøndalsåen og Ladegårdsåen. Yderligere dæmninger blev bygget i 1849 hvorved bl.a. den nordlige del af søen, Bagsøen, adskilt fra den sydlige.

 • lokalområdet

  Tyren forestiller en tyrekalv og er udført af kunstneren Gudrun Lauesen.Skulpturen er placeret mellem rådhuset og hovedbiblioteket i den sydlige ende af rådhuspladsen. Tyren er placeret på en granitssokkel på græsset. I anledning af Rødovre Kommunes 75 års fødselsdag opsatte kommunen en skulptur på rådhuspladsen. Tyren blev afsløret den 26. maj 1977 af den daværende borgmester Einar Dahl-Nielsen. Tyrekalven har sin oprindelse i oksen fra byvåbnet, der er baseret på Torben Oxes adelsvåben. Torben Oxe var en adelsmand med tilknytning til Rødovre.Gudrun Lauesen har udelukkende beskæftiget sig med naturalistiske dyreskulpturer på grundlag af studier af dyr. Et særligt træk ved hendes figurer er, at de fremstår som et levende væsen med en personlighed.

 • lokalområdet

  Rødovrehallen er en dansk idrætshal, der er beliggende i Rødovre. Med sit gulvareal på ca. 4.500 kvadratmeter er den blandt Danmarks største idrætshaller. Hallen blev opført i 1975/1976 og indviet 3. januar 1976. Den er siden renoveret; dels med ny gulvbelægning i 1994, dels med nyt tag og nye hæve-/sænkevægge mellem de fire halafsnit. Frem til udskiftningen af gulvet i 1994 afvikledes indendørs atletik i hallen. I dag anvendes hallen bl.a. til håndbold, basketball, badminton og volleyball. Rødvore Skøjte Arena ligger i tilknytning til hallen og er hjemmebane for såvel Rødovre Skøjte & Ishockey Klub som ligaoverbygningen Rødovre Mighty Bulls. Movias buslinje 6A har endestation ved Rødovrehallen.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Martin Christiansen

Martin Christiansen
Projektansvarlig, Ejendomsmægler MDE
Telefon: 3641 4444

danbolig Rødovre A/S
Rødovrevej 265
2610 Rødovre

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig