Rubinvej 3
4040 Jyllinge

  • 3.595.000 kr. 131 m² 4 rum
  • Kontantpris 3.595.000 kr.
  • Ejerudgift 3.712 kr.
  • Boligareal 131 m²
  • Grundareal 899 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
NEDSAT!!

NY PRIS! Moderniseret villa, på blind vej i attraktivt kvarter!

Vi har fået fornøjelsen af, at udbyde denne skønne villa beliggende i særdeles attraktivt kvarter!
 
Den gråpudset villa er moderniseret , og byder på 131 velindrettet kvadratmeter. I får en villa som man straks fornemmer er noget særligt.
 
Du mødes af en utrolig behagelig og rummelig entre med plads til hele familien. Fra entre er adgang til husets 3 rummelige soveværelser, samt 2 badeværelser. Begge badeværelser er moderniseret i samme materialevalg. Bryggers er ligeledes moderniseret med hvide grebsfri skuffefronter. 
 
Derudover åbent køkken/alrum med plads til familiens sammenkomster.  God rummelig fuldmuret stue som giver både struktur og hygge. Fra alrum er tillige udgang til nyere sydvestvendt træterrasse. Huset har en masse gode løsninger, som eks. utradionelle vinduespartier, hvilket gør at huset adskiller sig fra det almindelige typehus. 
 
Hér får I en velholdt, moderniseret og utradionel villa med god planlsøning, samt skøn beliggenhed i attraktivt kvarter, tæt på alle hverdagens gøremål.  Børnene kan trygt cykle til skole eller fritidsaktiviteter langs lukkede stisystemer eller lege med kridt på den blinde vej.
 
Jyllinge er en attraktiv perle ved Roskilde Fjord og er kun ca. 40 minutters kørsel fra Københavns centrum. Jyllinge er en by med masser af kulturhistoriske seværdigheder. Det gælder ikke mindst Jyllinge Kirke, som er en af landets ældste, men også den gamle fiskerihavn og Hellig Kors Kilde. Jyllinge er for køberne der sætter pris på naturen, gode og velfungerende daginstitutioner, skoler samt et stort udvalg af idrætsfaciliteter. I Jyllingecentret kan man foretage de almindelige hverdagsindkøb foruden et udvalg af specialbutikker sikrer, at man ikke nødvendigvis skal køre ud af byen.
 
Jyllinge er en hyggelig landsby som ligger mellem Roskilde og Frederikssund. Der kører flere buslinjer som sikrer jer nem adgang til Roskilde station hvorfra man kan tage tog til København. Her får man, foruden daginstitutioner, ligeledes gode velfungerende kommunalskoler.
Jyllinge er en hyggelig by ned til Roskilde Fjord, og er desuden kun et smut i bil fra selve Roskilde by.  Er du kørende i bil kommer du nemt og hurtigt på hovedveje og motorvej til alle retninger på Sjælland. Roskilde er med rette blevet kaldt Danmarks første hovedstad. Den opstod samtidig med samlingen af Danmark under Harald Blåtand og blev fra begyndelsen hovedbyen i riget. Roskilde er i dag en by med ca. 51.000 indbyggere. Roskilde er i dag en driftig by. Byens karakter er præget af bevidstheden om stedets historiske prestige og rige nationale kulturarv. I den bevidsthed ligger der forståelse for, at arven forpligter til en fortsat udvikling, som kan fastholde Roskildes enestående position blandt de danske byer. Gågaden i Roskilde er et besøg værd. En hyggelig strøgtur gennem hovedstrøget Algade og gågaden Skomagergade giver en ægte oplevelse af et hyggeligt dansk købstadsmiljø. Oplev også de smalle og hyggelige stræder som Roskilde er så rig på. Aktiviteter : Roskilde kommune er aktiv indenfor al sport, f.eks. tennis, ridning, fitness, håndbold, fodbold, sejlads, svømning osv. Et hav af foreninger!
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1971
Rum 4
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 131 m²
Fritliggende enfamiliehus 131 m²
Carport 29 m²
Udhus 15 m²
Grundareal 899 m²
Økonomi
Kontantpris 3.595.000 kr.
Ejerudgift 3.712 kr.
Prisudvikling -2.71 %
Finansiering
Udbetaling 180.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 18.622 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 14.948 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 89.447
Skatteprocent 25,2%
Grundskyld 25,69‰
Kirkeskat 0,84%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Jyllinge

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Jyllinge
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

4 lignende villaer i nærheden til 3.100.000-4.100.000 kr. på omkring 131 m2

Se lignende boliger
Villa
Nyhed!

Søvænget 14, Herringløse, 4000 Roskilde

3.195.000 kr. 136 m² 4 rum
Villa

Lejrevej 8, 3650 Ølstykke

3.345.000 kr. 136 m² 5 rum
Villa

Langdyssevej 5, Gundsømagle, 4000 Roskilde

3.795.000 kr. 150 m² 6 rum
Villa

Bernersvej 1, Gundsømagle, 4000 Roskilde

3.395.000 kr. 143 m² 4 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.