Dalengen 32
4040 Jyllinge

  • Kontantpris 2.295.000 kr.
  • Ejerudgift 3.336 kr.
  • Boligareal 93 m²
  • Grundareal 735 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Villa

Dalengen 32
4040 Jyllinge

  • 2.295.000 kr. 93 m² 4 rum

Ekstraordinært nedsat/godt tilbud. Nu er det billigere at eje fremfor at leje !

Villaen er opført som typehus og senere tilbygget, så den i dag fremstår som en hyggelig bolig med god planløsning. Boligen er beliggende i et fredeligt kvarter, tæt på store grønne fællesarealer for enden af vejen og i gåafstand fra den fantastiske natur ved fjorden. Når man ankommer til boligen, mødes man af en overdækket terrasse, som med dejligt læ giver mulighed for at forlænge sommerens udeliv langt hen på efteråret. Haven kan man fornemme har været en hyggelig, uforstyrret oase gennem tiden. Boligen indeholder: Køkken åbent til alrum med udgang til solrig terrasse. Lyst badeværelse med brus. Fra alrum er der åbent til stor stue i den nye tilbygning. 3 soveværelser. Det ene med udgang til haven. Overalt er der skiftet til flotte trægulve. Der er tilhørende værksted med yderligere et opvarmet rum, samt redskabsskur og overdækket carport. Denne bolig kan nemt opgraderes med maling af træværk udvendigt og en kærlig hånd til haven etc. og  må siges at være mulighederne bolig, der passer til mange aldersgrupper.
 
Jyllinge er en attraktiv perle ved Roskilde Fjord og er kun ca. 40 minutters kørsel fra Københavns centrum. Jyllinge er en by med masser af kulturhistoriske seværdigheder. Det gælder ikke mindst Jyllinge Kirke, som er en af landets ældste, men også den gamle fiskerihavn og Hellig Kors Kilde. Jyllinge er for køberne der sætter pris på naturen, gode og velfungerende daginstitutioner, skoler samt et stort udvalg af idrætsfaciliteter. I Jyllingecentret kan man foretage de almindelige hverdagsindkøb foruden et udvalg af specialbutikker sikrer, at man ikke nødvendigvis skal køre ud af byen.
 
Jyllinge er en hyggelig landsby som ligger mellem Roskilde og Frederikssund. Der kører flere buslinjer som sikrer jer nem adgang til Roskilde station hvorfra man kan tage tog til København. Her får man, foruden daginstitutioner, ligeledes gode velfungerende kommunalskoler.
Jyllinge er en hyggelig by ned til Roskilde Fjord, og er desuden kun et smut i bil fra selve Roskilde by.  Er du kørende i bil kommer du nemt og hurtigt på hovedveje og motorvej til alle retninger på Sjælland. Roskilde er med rette blevet kaldt Danmarks første hovedstad. Den opstod samtidig med samlingen af Danmark under Harald Blåtand og blev fra begyndelsen hovedbyen i riget. Roskilde er i dag en by med ca. 51.000 indbyggere. Roskilde er i dag en driftig by. Byens karakter er præget af bevidstheden om stedets historiske prestige og rige nationale kulturarv. I den bevidsthed ligger der forståelse for, at arven forpligter til en fortsat udvikling, som kan fastholde Roskildes enestående position blandt de danske byer. Gågaden i Roskilde er et besøg værd. En hyggelig strøgtur gennem hovedstrøget Algade og gågaden Skomagergade giver en ægte oplevelse af et hyggeligt dansk købstadsmiljø. Oplev også de smalle og hyggelige stræder som Roskilde er så rig på. Aktiviteter : Roskilde kommune er aktiv indenfor al sport, f.eks. tennis, ridning, fitness, håndbold, fodbold, sejlads, svømning osv. Et hav af foreninger!
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Varmekilde Elvarme samt luft til luft varmepumpe og brændeovn
Byggeår 1990
Ombygget 1999
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 93 m²
Udhus 21 m²
Carport 16 m²
Grundareal 735 m²
Økonomi
Kontantpris 2.295.000 kr.
Ejerudgift 3.336 kr.
Finansiering
Udbetaling 115.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 13.261 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 10.516 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 90.178
Skatteprocent 25,2%
Grundskyld 25,69‰
Kirkeskat 0,84%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Jyllinge

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Jyllinge
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren