Villa

Møllevej 3
4040 Jyllinge

  • Kontantpris 2.995.000 kr.
  • Ejerudgift 2.898 kr.
  • Boligareal 79 m²
  • Grundareal 407 m²
  • Rum 3
  • Energimærke
Villa

Møllevej 3
4040 Jyllinge

  • 2.995.000 kr. 79 m² 3 rum

Charmerende villa i den gamle bydel kun få min. gang fra Fjorden

I hjertet af den gamle del af Jyllinge, ligger denne ældre Murermester-villa. En klassisk solidt bygget ejendom fra 20’erne. Ejendommen er løbende blevet istandsat og moderniseret inde som ude, med stor respekt for villaens byggeår. Moderniseringerne er foretaget med respekt for ejendommens charme og kvaliteter, som et ægte byhus fra denne tid. Villaen har nyere ædel-engoberet tegltag, kvist og tagrender i zink og alle facadedøre og vinduer er udskiftet, ligesom badeværelset er totalrenoveret til et funktionelt og stilrent look med vandbåren gulvvarme.
 
Boligens planløsning: I stueplan finder du køkken og stue med god plads til stort spisebord og sofagruppe med ægte ’hjemmebio’-stemning. Entré med trappe til 1. sal og direkte forbindelse til rummeligt vaske- og hobbyrum på 21 kvadratmeter, som kan ’tillægges’ boligkvadratmeterne. 1. sal: Repos, rummeligt soveværelse, værelse med plads til dobbeltseng og skrivebord og badeværelse. 1. salen byder ligeledes på 3 store opbevarings- og garderoberum i skunk.Endvidere hyggelig gårdhave, fliseterrasser, udendørsbad, nem have og garage.
 
Kontakt os hvis du er til det bynære, hvor alt ligger indenfor kort gå-afstand til indkøb, skole, institutioner, sportsanlæg med tennis/paddle, fitness og svømmehal. 
 
Jyllinge har lidt over 10.000 indbyggere og er en attraktiv perle ved Roskilde Fjord og kun ca. 30 km fra København. Der er mulighed for at tage S-bus, som kører hvert 10. minut i myldretiden til Ølstykke eller Roskilde, hvorfra der er togforbindelse til København. Der er gode parkeringsmuligheder ved toget. Jyllinge er en by med mange kulturhistoriske seværdigheder. Det gælder ikke mindst Jyllinge Kirke, som er en af landets ældste, men også havnene og Hellig Kors Kirke, hvor der afholdes kulturelle begivenheder herunder koncerter.  Jyllinge er for købere, der sætter pris på naturen, gode og velfungerende daginstitutioner og skoler samt et bredt udvalg af sportsfaciliteter. Det er en by med flere sportshaller, svømmehal, minigolfbane, paddeltennis- og tennisbaner, oplyst kunststofbane/fodboldanlæg samt stort fitnesstræningscenter med forskellige former for holdtræning. For seniorer findes bl.a. Værestedet samt Gulddyssegård, hvor man kan deltage i forskellige aktiviteter. Det særlige lys ved fjorden har gennem tiden været eftertragtet blandt mange kunstmalere og byen blev på et tidspunkt kaldt ”Mini-Skagen”. Her findes den store lystbådehavn, den gamle fiskerihavn samt en privat havn i den nordlige del af byen. I Jyllingecentret kan man foretage de almindelige hverdagsindkøb, foruden et udvalg af specialvarebutikker der sikrer, at man ikke nødvendigvis skal ud af byen. Ud over fjorden ligger Jyllinge også tæt på Gulddysse Skov, som mange anvender til cykel- og gåture og ture på mountain bike, hvor der er særskilte ruter forbeholdt dette formål. Jyllinge er en hyggelig by ned til Roskilde Fjord og kun et smut i bil fra selve Roskilde.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke B
Varmekilde Varmepumpe
Byggeår 1928
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 2
Boligareal 79 m²
Udhus 21 m²
Garage 12 m²
Grundareal 407 m²
Økonomi
Kontantpris 2.995.000 kr.
Ejerudgift 2.898 kr.
Finansiering
Udbetaling 150.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 17.171 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 13.722 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 90.931
Skatteprocent 25,2%
Grundskyld 7,4‰
Kirkeskat 0,84%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Jyllinge

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Jyllinge
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

1 lignende villa i nærheden til 2.500.000-3.400.000 kr. på omkring 79 m2

Opret søgeagent Se lignende boliger
Energivenlig kvalitetsvilla fra  EBK huse beliggende i eftertragtet kvarter.
Villa

Havrevej 13, 4040 Jyllinge

2.695.000 kr. 89 m² 3 rum
Opret søgeagent Se lignende boliger Se flere villaer i Jyllinge

Seneste solgte boliger i danbolig Jyllinge

Solgt april 2024
Villa
Solgt

Dragevej 11, 4040 Jyllinge

142 m² 6 rum
Solgt marts 2024
Villa
Solgt

Kløverengen 2, 4040 Jyllinge

104 m² 4 rum
Solgt februar 2024
Villa
Solgt

Tværvej 10, 4040 Jyllinge

191 m² 6 rum