Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • plantegning
 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder , plantegning m.m.

Helgas Høj 87
2950 Vedbæk

Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Boligareal 152 m²
Kontant 5.995.000
Ejerudgift pr.md. 5.607

Drømmer i om nyt rækkehus i Vedbæk?

Denne boligtype B er et lyst hjem i tre etager på 152 kvm med plads til hele familien. Her får du et gennemlyst og åbent stueplan med lukket baghave samt et master bedroom på anden sal, tre soveværelser og to badeværelser.

Entré: Fra din flisebeklædte forhave træder du ind i entréen. Entréen er flerfunktionel med store skydelåger på højre side, hvor den praktiske vaskesøjle står skjult. Skydelågerne dækker den ene side af væggen, så du bagved lågerne kan designe dit eget bryggers med bord eller måske blot have en bøjlestang til overtøjet. Samtidig er der en skydedør ind til stuen, så du kan lukke af mens du ordner vasketøjet.

Køkken: I dit nye køkken er der indrettet med tidløse og hvide køkkenelementer fra Svane. De hårde hvidevarer fra Siemens er af højeste energimærkning. Køkkenet er rummeligt og her er god bordplads, så du kan kreere spændende retter til dine gæster.

Stue: Hele stuetagen er et åbent rum, så du får masser af lys. Stuen er både rummelig og kvadratisk, så her er god plads til at indrette dig, som du ønsker. Du kan både have et stort spisebord og en hyggelig sofakrog.

Værelser: På førstesalen finder du en god soveafdeling med tre regulære værelser. I alle værelser er der mulighed for at tilkøbe garderobeskabe, alt efter eget behov. I det største soveværelse er der en lille altan, der er ideel til når dynerne skal luftes.

Master bedroom: Indfri drømmen om dit eget master bedroom med walk-in-closet og badeværelset på anden sal. Her har du udgang til en cirka 20 kvm stor træbeklædt tagterrasse, hvor der er plads til fordybelse.

Gæstetoilet og badeværelse: I dette hjem har du hele to badeværelser med bruseniche, et på første og anden sal. I stueetagen har du derimod et gæstetoilet. De er alle indrettet med lysegrå fliser og vandbesparende armaturer til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Terrasse og have: Fra stuen kan du åbne op ud til terrassen i baghaven og skabe en naturlig forlængelse af hjemmet. Terrassen er flisebeklædt og vender mod vest, så du får glæde af eftermiddagssolen. Hele baghaven er afgrænset af
træstakit og bøgehæk, så du har privatliv, når du soler. Om morgen er det ideelt at sidde i forhaven og nyde kaffen.

Parkering og faciliteter: I dit nye hjem har du parkeringsplads på egen grund - og her er det muligt at tilkøbe en carport. Har du mere end en bil, eller når gæsterne kommer på besøg, er der flere parkeringspladser fordelt rundt om i det lille
nabolag. Du har også et lille skur i forhaven til opbevaring af barnevogn eller udstyr til din udendørs træning på aktivitetsstien.

danbolig Holte har indgået samarbejde med Bonava om salget i Vedbæk Park øst og vest. Såfremt vores nuværende boligudvalg i Vedbæk Park ikke matcher jeres behov i forhold til fx størrelse eller beliggenhed, så kontakt danbolig Holte og vi vil præsentere jer for alternativer.

Helgas Høj 87
2950 Vedbæk

Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Boligareal 152 m²
Kontant 5.995.000
Ejerudgift pr.md. 5.607
Sagsnummer 06000075468
Byggeår 2019
Energimærke A
Rum 5
Plan 3
Boligareal 152 m²
Grund 121 m²
Liggetid 197
Standard finansiering
Udbetaling 300.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 26.068 / 22.856

Boligen ligger i Vedbæk. I dette nabolag finder du blandt andet 5 vuggestuer og 194 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Rudersdal Kommune i tal

 • Indbyggere
  56.159
 • Skoler
  17
 • Borgmester
  Jens Ive
 • Solskinstimer
  1.764 pr. år
 • Grundskyld
  22,93‰
 • Skatteprocent
  22,5%
 • Kirkeskat
  0,56%
 • Børnehaver
  50

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Alexander Nielsen

Alexander Nielsen
Indehaver
Telefon: 24251427

danbolig Holte
Øverødvej 11
2840 Holte

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Er din bolig steget i værdi? Få svaret til Vurderingsweekend d. 2.-3. marts.