Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder m.m.

Helgas Høj 69
2950 Vedbæk

Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Boligareal 152 m²
Kontant 6.095.000
Ejerudgift pr.md. 6.536
Se prisportalen Tjek Boliglån

Nybyggeri i skønne Vedbæk!

Slå benene op i din sofakrog eller nyd en kop kaffe i morgensolen i forhaven. Med et hjem i Vedbæk Park Vest bor du i et roligt og trygt nabolag, der ligger en kort gåtur fra Øresund og naturen.
Dette hjem byder på 152 kvm. Fordelt på tre etager med fire soveværelser, en stor privat tagterrasse og et åbent stueplan. Glæd dig til at bo i nybyggede rammer, hvor du skal bruge minimal tid på vedligeholdelse og derfor kan bruge mere tid på netop det, der gør dig glad i hverdagen.
Entré
Når du træder ind i entréen føler du dig straks hjemme. Entréen er flisebelagt og flerfunktionel, da du på højre side finder en væg af skydelåger, der skærmer for et praksis bryggers. Her finder du en vaskesøjle, så du nemt kan vaske træningstøjet efter en udfordrende tur i skoven med mountainbiken.
Køkken
Hjemmet byder på et flot Svane køkken. Som standard byder køkkenet på flotte hvide låger samt bordplade og energivenlige hårde hvidevarer fra Siemens. Her har du spændende tilvalgsmuligheder og kan på den måde gøre rummet mere personligt, så du kan skabe det køkken, som du ønsker. Du kan blandt andet vælge en sort bordplade og sorte underskabe, mens overskabene forbliver hvide. På den måde skaber du flotte kontraster i det ellers lyse hjem.
Stue
Sammen med køkkenet udgør stuen hjemmets hjerterum. Stuens kvadratiske form gør det nemt for dig at skabe det rum, du ønsker. Du kan indrette et sofahjørne i den ene side af rummet uden at gå på kompromis med en spiseplads, hvor der er plads til hele familien. Stuen er indrettet med lyse trægulve og har et flot kig til hjemmets hyggelige baghave igennem store vinduespartier, der inviterer lyset indenfor.
Gæstetoilet og badeværelse
I stueetagen finder du et gæstetoilet, der er indrettet i et tidsløst design med lysegrå flise og vandbesparende armaturer fra Hans Grohe. De to badeværelser på henholdsvis første og andensal er indrettet i samme stil, og byder også på en flisebelagt bruseniche.
Værelser
På førstesalen finder du en separat soveafdeling med tre gode værelser. I alle værelserne er der mulighed for at indrette med garderobeskabe efter eget behov. Fra to af værelserne har du adgang til en fransk altan, hvor du kan lufte dynerne inden sengetid.
Masterbedroom
Øverst oppe finder du et masterbedroom, der har eget badeværelse og walk-in closet - en dejlig luksus i hverdagen. Her har du også udgang til hjemmets store tagterrasse, hvor du kan nyde eftermiddagskaffen i solen.
Terrasser
Dette rækkehus byder på hele tre terrasser, så du kan få det meste ud af solen i sommerhalvåret. Fra stuen er der udgang til hjemmets vestvendte terrasse og have, hvor du kan indrette med fine havemøbler og en grill, så familien kan samles om aftensmaden under åben himmel. I haven har du god plads til at lave bede, hvor du kan dyrke yndlingsgrøntsager til sommersalaten og bær til desserten.Materialer og interiørHjemmets svanemærkning sikrer dig et lavt energiforbrug og et godt indeklima, for dig og din familie. Alle materialer er nøje udvalgt, og alle hårde hvidevarer er af energimærkning A. Du har desuden et skur i forhaven til opbevaring af familiens cykler og rulleskøjter.
Parkering
Du finder en privat parkeringsplads til din bil foran dit nye hjem. På den måde er bilen altid tæt på din hoveddør, hvilket hjælper i den daglige logistik. Har du mere end en bil, byder det lille nabolag på flere parkeringsmuligheder rundt omkring på de små veje.

Boligen ligger i Vedbæk. I dette nabolag finder du blandt andet 5 vuggestuer og 194 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Rudersdal Kommune i tal

 • Indbyggere
  56.159
 • Skoler
  17
 • Borgmester
  Jens Ive
 • Solskinstimer
  1.764 pr. år
 • Grundskyld
  22,93‰
 • Skatteprocent
  22,5%
 • Kirkeskat
  0,56%
 • Børnehaver
  50

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Alexander Nielsen

Alexander Nielsen
Indehaver
Telefon: 24251427

danbolig Holte
Øverødvej 11
2840 Holte

Få besked om lignende boliger

Opret dit boligønske her

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.