Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder m.m.

Helgas Høj 101
2950 Vedbæk

Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Boligareal 120 m²
Kontant 4.895.000
Ejerudgift pr.md. 6.179
Se prisportalen Tjek Boliglån

Nybyggeri i hjertet af Vedbæk

Velkommen hjem til et rummeligt rækkehus på 120 kvm og hygge i familievenlige omgivelser. Slå benene op i sofakrogen med en god film og glæd dig til at skabe minder i lyse, svanemærkede rammer.
Dette nye hjem kræver minimal vedligeholdelse, så du kan fokusere på de ting, der gør dig glad i hverdagen. Rækkehuset byder på tre gode soveværelser, et lyst og rummeligt Svane Køkken i høj kvalitet samt en stor stue. Glæd dig til at bo omgivet as massere af lys og luft i Vedbæk Park Vest, der ligger tæt på centrum og få minutter fra vandet.
Entré: Fra hjemmets ene terrasse træder du ind i entréen med gode, funktionelle løsninger. Her har du mulighed for at indrette et walk-in-bryggers med plads til at opbevare overtøj og sko. Her finder du også en integreret vaskesøjle af højest mulig energimærkning, så du nemt kan vaske og tørre håndklæderne efter en tur på stranden.
Køkken/alrum: Hjemmet har et smukt Svane Køkken i lyse farver. Som standard byder køkkenet på hvide låger og bordplade og energirigtige hårde hvidevarer fra Siemens. Gennem en række tilvalg har du muligheden for at personliggøre rummet, så du kan skabe det køkken, du ønsker.
Stue: Stuen finder du i naturlig forlængelse af køkken/alrummet og rummets form giver spændende indretningsmuligheder. Du kan indrette en hyggelig sofakrog tæt på de store vinduer, så du kan nyde udsigten til din have. I rummet har du også god plads til at indrette en spiseplads, hvor du kan samle familie og venner til en hyggelig middag.
Gæstetoilet og badeværelse: Du har både et gæstetoilet og et badeværelse, der begge er indrettet med vandbesparende armaturer fra Hans Grohe samt flotte lysegrå fliser. Badeværelset byder på en moderne bruseniche i høj kvalitet.
Soveværelser: På førstesalen finder du soveafdelingen med tre gode soveværelser. Her kan du tilvælge garderobeskabe til alle værelserne, efter dine egne behov og ønsker. I to af værelserne har du franskaltan, hvor du kan lufte dynerne. I alle værelser, såvel som i resten af hjemmet, er der gulvvarme, så store du har altid lune fødder i de kolde morgentimer.
Terrasse og have: Du finder en dejlig terrasse med have i naturlig forlængelse af hjemmets stue. På terrassen har du god plads til at stille havemøbler samt en grill, så familien kan nyde en dejlig middag under åben himmel.
Faciliteter: Hjemmet byder på en lukket have med terrasse, hvor du kan skabe din personlige oase. Ved indgangen til dit nye hjem vil der blive anlagt en parkeringsplads, så du nemt kan komme af med dagligvarerne efter indkøbsturen.

Boligen ligger i Vedbæk. I dette nabolag finder du blandt andet 5 vuggestuer og 194 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Rudersdal Kommune i tal

 • Indbyggere
  56.159
 • Skoler
  17
 • Borgmester
  Jens Ive
 • Solskinstimer
  1.764 pr. år
 • Grundskyld
  22,93‰
 • Skatteprocent
  22,5%
 • Kirkeskat
  0,56%
 • Børnehaver
  50

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Alexander Nielsen

Alexander Nielsen
Indehaver
Telefon: 24251427

danbolig Holte
Øverødvej 11
2840 Holte

Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.