Information om COVID-19

Læs mere

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder m.m.

Helgas Høj 68
2950 Vedbæk

Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Boligareal 152 m²
Kontant 6.095.000
Ejerudgift pr.md. 7.060

Nybyggeri i skønne Vedbæk!

Slå benene op i din sofakrog eller nyd en kop kaffe i morgensolen i forhaven. Med et hjem i Vedbæk Park Vest bor du i et roligt og trygt nabolag, der ligger en kort gåtur fra Øresund og naturen. Dette hjem byder på 152 kvm. Fordelt på tre etager med fire soveværelser, en stor privat tagterrasse og et åbent stueplan. Glæd dig til at bo i nybyggede rammer, hvor du skal bruge minimal tid på vedligeholdelse og derfor kan bruge mere tid på netop det, der gør dig glad i hverdagen.
Entré: Når du træder ind i entréen føler du dig straks hjemme. Entréen er flisebelagt og flerfunktionel, da du på højre side finder en væg af skydelåger, der skærmer for et praksis bryggers. Her finder du en vaskesøjle, så du nemt kan vaske træningstøjet efter en udfordrende tur i skoven med mountainbiken. Køkken: Hjemmet byder på et flot Svane køkken. Som standard byder køkkenet på flotte låger samt bordplade og energivenlige hårde hvidevarer fra Siemens. Stue: Sammen med køkkenet udgør stuen hjemmets hjerterum. Stuens kvadratiske form gør det nemt for dig at skabe det rum, du ønsker. Du kan indrette et sofahjørne i den ene side af rummet uden at gå på kompromis med en spiseplads, hvor der er plads til hele familien. Stuen er indrettet med lyse trægulve og har et flot kig til hjemmets hyggelige baghave igennem store vinduespartier, der inviterer lyset indenfor. Gæstetoilet og badeværelse: I stueetagen finder du et gæstetoilet, der er indrettet i et tidsløst design med lysegrå flise og vandbesparende armaturer fra Hans Grohe. De to badeværelser på henholdsvis første og andensal er indrettet i samme stil, og byder også på en flisebelagt bruseniche. Værelser: På førstesalen finder du en separat soveafdeling med tre gode værelser. I alle værelserne er der mulighed for at indrette med garderobeskabe efter eget behov. Fra to af værelserne har du adgang til en fransk altan, hvor du kan lufte dynerne inden sengetid. Masterbedroom: Øverst oppe finder du et masterbedroom, der har eget badeværelse og walk-in closet - en dejlig luksus i hverdagen. Her har du også udgang til hjemmets store tagterrasse, hvor du kan nyde eftermiddagskaffen i solen.Terrasser: Dette rækkehus byder på hele tre terrasser, så du kan få det meste ud af solen i sommerhalvåret. Fra stuen er der udgang til hjemmets vestvendte terrasse og have, hvor du kan indrette med fine havemøbler og en grill.

Helgas Høj 68
2950 Vedbæk

Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Boligareal 152 m²
Kontant 6.095.000
Ejerudgift pr.md. 7.060
Sagsnummer 06000075879
Byggeår 2019
Energimærke A2015
Rum 5
Plan 3
Boligareal 152 m²
Grund 146 m²
Liggetid 26
Standard finansiering
Kontantpris 6.095.000
Udbetaling 305.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 25.096 / 22.340

Boligen ligger i Vedbæk. I dette nabolag finder du blandt andet 5 vuggestuer og 194 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Rudersdal Kommune i tal

 • Indbyggere
  56.159
 • Skoler
  17
 • Borgmester
  Jens Ive
 • Solskinstimer
  1.764 pr. år
 • Grundskyld
  22,93‰
 • Skatteprocent
  22,5%
 • Kirkeskat
  0,56%
 • Børnehaver
  50

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Alexander Nielsen

Alexander Nielsen
Indehaver
Telefon: 24251427

danbolig Holte
Øverødvej 11
2840 Holte

Information om COVID-19

Læs mere

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.