Pilegårdsparken 38
3460 Birkerød

  • 7.595.000 kr. 141 m² 5 rum
  • Kontantpris 7.595.000 kr.
  • Ejerudgift 5.950 kr.
  • Boligareal 141 m²
  • Grundareal 954 m²
  • Rum 5
  • Energimærke

282 etagemeter i det eftertragtede Pilegårdsparken

Villaen, vi leder efter nye ejere til, ligger helt suverænt godt, på en grund på 954 kvm. Herfra er der kun  få skridt til de fredede, grønne arealer, som indbyder til gå- og løbeture med hund og børn. Villaen er opført i to plan hvor både stueplan og underetage er på hver 141 kvm. Her kommer I altså ikke til at gå på kompromis med pladsen, og selv den store, børnerige familie kan trives her. Pilegårdsparken er et lukket og familievenligt område, som grænser op til grønne arealer, hvor der går kvæg i sommerhalvåret. Her kan børnene via stisystem gå til Birkerød Skole, og både institutioner og S-tog kan nås til fods på få minutter. Ligeledes er hverken indkøb eller golfbanen mange skridt væk, og i bil kan du nå København på 30 min. Velkommen til Pilegårdsparken 38!
 
Villaen fremtræder i velpasset stand overalt og er særdeles rummelig og indbydende. I boligens stueplan tilbydes familien et pragtfuld køkken i åben forbindelse med spisestuen og med plads til rigtig mange gæster og god plads til gastronomiske udfoldelser. Her er lysindfald fra 3 sider og når du står i køkkenet, har du både god kontakt med familien omkring spisebordet, samt skøn udsigt. Dagligstuen ligger tilstødende alrummet og har brændeovn til at skabe ekstra hygge samt udgang til den særdeles skønne vestvendte terrasse. På denne etage findes endvidere 2 gode og meget rummelige værelser, samt et badeværelse og et separat toilet. Der har tidligere været 3 gode værelser i stueplan, hvoraf 2 er slået sammen i dag. 
 
Nedenunder skal I ikke snydes - her er et væld af gode, højloftede disponible rum samt både badeværelse og toilet. Det ene rum har udgang direkte i niveau med terræn og din teenager vil elske dig for det. Et regulært bryggers/vaskerum er her naturligvis også, og familien behøver blot smide tøjet i skakten ovenpå, så lander det hernede af sig selv!
 
Overalt fremtræder denne bolig flot og indflytningsklar. Stilen er gennemført og det er tydeligt, at hér har ejer ikke gået på kompromis.
 
Ejendommens have er særdeles smukt anlagt og veltilplantet med smukke frugttræer, blomster og buske, og er ugeneret for indkig men med masser af solskin samt mulighed for at nyde tilværelsen på både en morgen - & en aftenterrasse.
 
Bestil tid til en fremvisning af denne enestående bolig hos danbolig Birkerød på 45 81 45 81.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1967
Rum 5
Bad 2
Toilet 4
Plan 2
Boligareal 141 m²
Kælder 141 m²
Grundareal 954 m²
Økonomi
Kontantpris 7.595.000 kr.
Ejerudgift 5.950 kr.
Finansiering
Udbetaling 380.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 38.754 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 31.895 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 57.247
Skatteprocent 23,09%
Grundskyld 22,93‰
Kirkeskat 0,57%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Bistrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Bistrup
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Vi flyttede til huset her fra nr 42 i Pilegårdsparken, fordi nr 38 gav plads til at hvert af vores tre børn fik eget værelse - og fruen fik kontor til sin freelancevirksomhed. Vi var megaglade for området i forvejen. Ikke mindst også på grund af den korte afstand til skole, fodboldbane og s-tog - foruden det grønne område lige uden for døren. Bålpladsen i den lukkede have skulle vise sig at blive et hit for børnene. Huset har i øvrigt sin helt egen historie. Huset er oprindelig bygget af gårdejerparret, der ejede gården Pilegården. Den blev revet ned i forbindelse med udstykningen af grundene i Pilegårdsparken i 1960'erne."

Sådan er kvarteret

"Pilegårdsparken er en perle, der ligger klos op ad et skønt, grønt og fredet naturområde. Vi er mange, der dagligt nyder gåturene på stierne gennem mosen og langs markerne, hvor køer går på græs fra forår til sent efterår. Skolen ligger 3-400 meter herfra, og børn kan gå via en lukket sti dertil. Grundejerne kender hinanden og flere fejrer nytår sammen. Vi har en aktiv grundejerforening, der hvert år inviterer grundejerne til fastelavn, Sankt Hansbål og vejfest - ud over den årlige generalforsamling, der byder på en let anretning og et glas vin til."

Det viser vi vores gæster

"Vi byder gæster velkommen i et hus, der har masser af lys, rum og luft. Og en flot udsigt til det grønne og til solnedgangen fra stuen. Den er unik. Og så er der så meget plads, at vi flere gange har haft mere end 30 gæster bænket til familiefester."

Her handler vi

"Vi handler i Rema1000, der ligger 7 minutter på cykel herfra. Er vi oppe i byen, slår vi også vejen forbi Netto eller Føtex, men der er også mulighed for at købe ind i Irma, Menu eller Aldi, der alle kan nås i løbet af 5-10 minutters køretur i bil. Plus en stribe specialbutikker med tøj, cykler og madvarer. Og så er der flere genbrugsbutikker og spisesteder i centrum. Især har vi spist en del på Cafe Alex."

Her slapper vi af

"Så snart solen pipper frem i foråret nyder vi morgenterrassen mod øst, hvor vi drikker en kop kaffe og læser morgenavis. Om aftenen spiser vi ofte aftensmad eller drikker et glas vin på den vestvendte terrasse, hvor vi nyder solnedgangen nærmest til sidste minut. Ja, selv i småregn sidder vi nogle gange derude under markisen og hygger i sommervarmen. Inde i huset er der rig mulighed for både at sidde sammen og hygge i spise- eller dagligstuen, men ønsker den ene at se tv (fx fodbold), kan den anden (fruen) læse uforstyrret i stuen nedenunder. Teenagerne i familien har også haft masser af gæster, næsten uden at det kunne høres i stueetagen."

Hvorfor flytter vi herfra

"Selv om vi har nogle fantastiske naboer og egentlig gerne ville blive boende, må vi erkende, at huset er for stort til to mennesker. For et par år siden købte vi sommerhus med en stor have, og det er blevet for meget at have to huse og haver at passe - foruden de kære børnebørn, som vi gerne vil have tid til at være sammen med."

4 lignende villaer i nærheden til 6.500.000-8.700.000 kr. på omkring 141 m2

Se lignende boliger
Åbent hus 14.aug kl. 11:30, kræver tilmelding
Villa
Nyhed!

Hestkøb Vænge 69, 3460 Birkerød

6.500.000 kr. 154 m² 5 rum
Villa

Rønnebakken 10, 3460 Birkerød

7.695.000 kr. 138 m² 4 rum
Familievilla på 276 etagemeter
Villa

Søvang 15, 2970 Hørsholm

7.195.000 kr. 154 m² 4 rum
Åbent hus 14.aug kl. 12:30
Villa

Kulsviervej 92B, 2800 Lyngby

8.495.000 kr. 139 m² 4 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.