Købsaftale underskrevet!
Villa

Pilebakken 5
3460 Birkerød

  • Boligareal 234 m²
  • Grundareal 1.520 m²
  • Rum 7
  • Energimærke
Købsaftale underskrevet!
Villa

Pilebakken 5
3460 Birkerød

  • 234 m² 7 rum

Luksusbolig i Bistrup!

Det er danbolig Birkerød en fornøjelse at skulle finde de nye ejere til denne særdeles vel-gennemtænkte og luksuriøse ejendom, opført i 2013. Her er tale om en bolig, der på alle måder er one-of-a-kind for området. For det første tilbyder den hele 234 boligkvm, og er dermed en af de største og mest rummelige boliger i Bistrup. For det andet er den beliggende i en intet mindre end skøn have på hele 1520 kvm. En helt unik ejendom, der er perfekt til familien der ikke går på kompromis med plads eller komfort i hverdagen. Drømmer I om at bo i en stort set vedligeholdelsesfri bolig, omgivet af grønne områder, så er det hér, I skal kigge. Ejendommen ligger kun et stenkast fra skole og institution. Samtidig er her fredeligt og stille på den lille vej. Vaserne og Furesøen er i gåafstand. Birkerød By kan nås på kort tid og tilbyder biograf, caféer, multihal, fitnesscenter og alskens specialforretninger.
 
Allerede i entréen bliver man opmærksom på det skønne lysindfald, der er så kendetegnede for boligen. Den extraordinære loftshøjde kombineret med store glasfacader, lader lyset flyde frit igennem hele boligen. Det store køkken/alrum i forbindelse med dagligstuen har plads til hele familien og er det naturlige samlingspunkt. Selve køkkenet er fra HTH og har alle moderne bekvemmeligheder, såsom dobbelt vask og oceaner af skabsplads. Her er den skønneste udsigt til haven gennem det store vinduesparti, som går fra gulv til loft og med udgang til terrasse og haven. Vinduespartiet tilfører gavmildt dagslys, selv på de mørke dage. Udenfor er den ene af boligens mange dejlige opholdsområder – her kan du vælge om du vil sidde under åben himmel eller den store overdækning i glas. I alrummet er der plads til endog rigtig mange spisende gæster omkring bordet og i den tilstødende opholdsstue er der plads til hele familien.
 
Med adgang fra alrummet er de første 3 af boligens i alt 6 værelser. De deles om et skønt badeværelse med brus og et mindre rum til feks viktualierum. I den anden værelsesfløj er der 2 gode og store soveværelser samt et dejligt multirum, som sagtens kan inddrages til værelse, hvis man ønsker det. Disse værelser har naturligvis også adgang til et badeværelse. Dertil kommer praktisk bryggers med god opbevaringsplads og vaskefacilitet.
 
Ejendommen fremtræder som en afsindig smukt opført bolig, hvor der er kræset for alle detaljer. Bla. kan nævnes at boligen opvarmes med jordvarme, har gulvvarme overalt, lydisolerede lofter for optimal akustik, solceller på taget og naturligvis genveks i huset for optimalt indeklima. Der er en fantastisk flot sammenhæng i boligen, hvor materialevalget går igen og skaber en ro for øjet.
 
Men – det stopper ikke her. For udenfor venter en have i særklasse. Familiens teenager kan benytte "annekset" på 20 til hyggeværelse kvm (ikke godkendt til beboelse). Her er der indrettet med både thekøkken og eget badeværelse (ikke godkendt). . Haven er helt fantastisk flot anlagt. Den er solrig og privat og lægger virkelig op til udendørs livsnydelse for alle i familien. Dobbeltcarport på 53 kvm incl isoleret udhus er en selvfølge.
 
Vi glæder os til at vise jer boligen – bestil tid til en fremvisning på 45 81 45 81.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke A2015
Varmekilde Jordvarme
Byggeår 2013
Rum 7
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 234 m²
Carport med indbygget udhus 53 m²
Udhus 20 m²
Udhus 8 m²
Overdækning 24 m²
Grundareal 1.520 m²

Drømmer du om ny bolig?

Lad os åbne dine øjne for boligmarkedet lige nu. Få en gratis vurdering, så du kender alle dine muligheder.

Kommunen i tal
Indbyggere 57.193
Skatteprocent 23,21%
Grundskyld 22,93‰
Kirkeskat 0,57%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Bistrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Bistrup
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Her slapper vi af

"På matriklen! Vi rejser ikke meget, vi nyder allermest at være hjemme, både i hus og have. Derfor er der mange hyggekroge rundt omkring udendørs, hvor det altid er muligt at finde sol/skygge. Vi elsker at vi har muligheden for at være udendørs uanset vejret, ja nærmest uanset årstiden, hvilket kan lade sig gøre på terrassen foran stuen, hvor der både er en overdækket del og en del hvor en markise kan overdække resten. Det betyder at fester og sammenkomster kan holdes udendørs, året rundt, i nærmest al slags vejr. Vores drenge på nu 20 og 21 år har holdt forholdsvis mange fester for deres klassekammerater i folkeskolen og gymnasiet. Fordi huset er så stort og godt indrettet, så kan vi forældre sagtens være hjemme samtidig, hvis de er i ungdomsafdelingen og lukker mellemdørene. De unge kan også være udendørs året rundt på terrassen, med pavillon under markisen og et par terrassevarmere, så kører festen godt. Deres kammerater er så glade for at komme her og at vi "passer på dem" og giver dem et sted at være."

Derfor flyttede vi hertil

"Martin er vokset op i Birkerød, så det var naturligt at kigge efter bolig her. Vi har nydt alle årene i dette skønne område, med masser af forskellig natur i nærheden."

Sådan er kvarteret

"Pragtfuldt, vi elsker det. Pilebakken er den roligste lille vej i Bistrup, her kører kun os som bor her. Vi har boet 27 år i Birkerød, de seneste 10 år på Pilebakken. Vi har vores egen lille FB-gruppe "Os på Pilebakken", hvor vi er 6 familier som hygger os sammen. Vi hjælper hinanden med stort og småt, både i hverdagen og når nogen er bortrejst. Vi samler ind til fællesgave til runde fødselsdage og andre mærkedage. Vi har en årlig sommerfest og inviterer hinanden til et "naboglas" til større festlige lejligheder. Vi hejser Dannebrog når naboerne fylder år."

Det viser vi vores gæster

"Vi går som oftest en havevandring derhjemme. Ellers er det en gåtur i Vaserne, til Furesøen ved Birkerød roklub eller rundt om Nonnesøen lige ved Søholmskolen afdeling Bistrup (tidl. Bistrupskolen)."

Her handler vi

"Netto og Meny på Vasevej og Rema1000 på Bistrupvej. Indimellem handler vi i Birkerød, Farum Bytorv eller Holte Midtpunkt som alle tre steder er lige nemme at nå med både bil og cykel. Gaveindkøb, tøj mm handler vi oftest i hyggelige Lyngby"

Hvorfor flytter vi herfra

"Planen er at vi flytter til Møn. "

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

4 lignende villaer i nærheden til 8.700.000-11.800.000 kr. på omkring 234 m2

Se lignende boliger
ER DRØMMEN AT BO 2 GENERATIONER ELLER 2 VENNEPAR UNDER SAMME TAG.
Villa
Ny pris!

Kastanievej 20, 2840 Holte

11.395.000 kr. 258 m² 10 rum
Villa

Ved Sjælsølund 1, 2970 Hørsholm

8.995.000 kr. 220 m² 6 rum
Villa

Finlandsvej 4, 2800 Lyngby

8.995.000 kr. 201 m² 9 rum
Flot istandsat villa på skøn koteletgrund i Holte
Villa

Rudersdalsvej 18A, 2840 Holte

10.995.000 kr. 248 m² 6 rum
Se lignende boliger Se flere villaer i Bistrup

Seneste solgte boliger i danbolig Birkerød

Solgt marts 2023
Lejlighed
Solgt

Biskop Svanes Vej 65B, st.., 3460 Birkerød

118 m² 3 rum
Solgt marts 2023
Lejlighed
Solgt

Vandtårnsvej 5, 1. 26., 3460 Birkerød

81 m² 3 rum
Solgt marts 2023
Villa
Solgt

Carl Plougs Vej 27, 3460 Birkerød

156 m² 5 rum
Solgt marts 2023
Villa
Solgt

Ravnsnæsvej 50A, 3460 Birkerød

164 m² 6 rum