Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder m.m.

Funder Bygade 10D
8600 Silkeborg

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 145 m²
Kontant 4.395.000
Ejerudgift pr.md. 4.188

Tre unikke projektvillaer i skønne Funder

danbolig Silkeborg har nu fornøjelsen af, at byde velkommen til tre projektvillaer med IDEALHUSE i vækstområdet, Funder. Silkeborg-bydelen - som med en nærmest eksplosiv fart - er blevet et af de hotteste steder i Midtjylland, er nu klar til et stort nyt boligområde kaldet Funder Nørreskov, tæt på alle hverdagens fornødenheder og områdets fantastiske natur.

Funder Bygade er et helt særligt projekt. Oftest finder du nye udstykninger i udkanten af byer, men i dette tilfælde kommer du helt ind i hjertet af Funder. Du bliver altså en del af et beboet og bebygget område fra første dag.

Funder er allerede en levende og pulserende by, og den kommer til at udvikle sig videre de kommende år. De tre projektvillaer er tegnet af det aarhusianske arkitektfirma NODO Arkitekter, og de er tegnet specielt til grundene og området. Villaerne ligger i en smuk samhørighed med eksempelvis ensartede lyse facader og mørke tage - og samtidig er de helt sig selv og tilpasset netop den grund, det enkelte hus ligger på. Lækre kvalitetsmaterialerne og håndværket er i top. Boligerne er i halvanden plan, og der er masser af plads til familien, til at folde vingerne ud og til at pakke sig sammen og hygge i sofaen eller nyde den skønne tagterrasse.

Funder er blevet et eftertragtet og efterspurgt udstykningsområde både af købere fra Aarhus, Herning og Silkeborg. Dette er til dels grundet den logistiske gode beliggenhed i forhold til Aarhus-Herning motorvejen. Derudover ligger denne udstykning fantastisk naturskønt, tæt på store fredsskovområder og det naturskønne Funder Ådal.

Funder er et boligområde i vækst, hvilket vil fortsætte i mange år endnu, da Silkeborg Kommune planlægger mange aktiviteter for Funder, som på sigt bliver en mere integreret del af Silkeborg by. I Funder er der en skole til og med 9. klasse, SFO samt en nybygget børnehave, som Silkeborg Kommune netop har færdiggjort. Derudover er der mange gode tilbud af fritidsaktiviteter. Adgang til skole mv. foregår via udbyggede stisystemer. Dette krydret med åbningen af REMA 1000 gør - at dette område er Silkeborgs nye vækstområde, hvor mange familier vil slå sig ned over de næste mange år.

Funder Bygade 10D
8600 Silkeborg

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 145 m²
Kontant 4.395.000
Ejerudgift pr.md. 4.188
Sagsnummer 286V0014160
Byggeår 2022
Energimærke A2020
Rum 4
Boligareal 145 m²
Carport 49 m²
Grund 412 m²
Liggetid 192
Standard finansiering
Kontantpris 4.395.000
Udbetaling 220.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 18.760 / 16.099

Boligen ligger i Funder. I dette nabolag finder du blandt andet 1 vuggestue og 63 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Silkeborg Kommune i tal

 • Indbyggere
  96.409
 • Skoler
  29
 • Borgmesterparti
  Venstre
 • Solskinstimer
  1.602 pr. år
 • Grundskyld
  28,26‰
 • Skatteprocent
  25,5%
 • Kirkeskat
  0,95%
 • Børnehaver
  61

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Simon Freund Jensen

Simon Freund Jensen
Indehaver & Projektchef - Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 21229950

danbolig Silkeborg
Borgergade 57
8600 Silkeborg

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.