Sandvejen 14, Alderslyst
8600 Silkeborg

  • 2.995.000 kr.119 m²4 rum
  • Kontantpris 2.995.000 kr.
  • Ejerudgift 2.989 kr.
  • Boligareal 119 m²
  • Grundareal 756 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

Charmerende villa med stor have i Silkeborg

I den attraktive bydel Alderslyst i Silkeborg møder I denne indbydende villa i halvandet plan, som er lige til at flytte ind i. Huset er renoveret i 2007, og i 2020 blev der lagt et nyt betontag. Her får I en stue, et køkken, tre værelser, et bryggers og et badeværelse. Dertil kommer en lille vinkælder, et skur med værksted og en stor have med et drivhus, mange højbede, frugttræer og ikke mindst en lækker terrasse, hvor I kan slappe af, mens børnene leger i haven. I stuen får sollyset frit spil gennem vinduerne mod syd, hvilket skaber en indbydende atmosfære i rummet. Takket være den fornuftige størrelse lader stuen sig indrette med flere sektioner, hvor familien kan samles om hyggelige stunder, ligesom der er god plads til gæster vedårets begivenheder. Derudover er køkkenet med gulvvarme og albuerum til madlavningen praktisk placeret i forbindelse med stuen. I flytter ind i et roligt og trygt kvarter med et godt naboskab og knap tre kilometer til centrum. Herfra kan I hurtigt spadsere til den integrerede daginstitution Børnegården, ligesom der heller ikke er langt til fods eller på cykel til skole, indkøb, svømmehal og Søerne. Derudover vil pendleren sætte pris på den korte afstand til motorvejen.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1937
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 119 m²
Udhus 21 m²
Carport 35 m²
Grundareal 756 m²
Økonomi
Kontantpris 2.995.000 kr.
Ejerudgift 2.989 kr.
Finansiering
Udbetaling 150.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 14.717 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 11.890 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Roligt nær Søerne og centrum

I flytter ind i et roligt og trygt kvarter med et godt naboskab og knap tre kilometer til centrum. Herfra kan I hurtigt spadsere til den integrerede daginstitution Børnegården, ligesom der heller ikke er langt til fods eller på cykel til skole, indkøb, svømmehal og Søerne. Derudover vil pendleren sætte pris på den korte afstand til motorvejen.

Kommunen i tal
Indbyggere 97.358
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 28,26‰
Kirkeskat 0,95%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Alderslyst

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Alderslyst
Gode indkøbsmuligheder
Fred og ro
Godt for børnefamilier
Film
Virtuel rundvisning
Film

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.