Hovedgaden 42, Bryrup
8654 Bryrup

  • 625.000 kr. 150 m² 4 rum
  • Kontantpris 625.000 kr.
  • Ejerudgift 1.355 kr.
  • Boligareal 150 m²
  • Grundareal 690 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

Hyggelig villa nær alt til hverdagen og Bryrup Langsø

I hyggelige Bryrup venter dette dejlige hus på, at I rykker ind med flyttekasser og boligdrømme, der er nemlig rig mulighed for at sætte eget præg på jeres nye hjem her.
 
Derudover får I en fantastisk gårdhave, hvor sommerdagene kan nydes på bedste vis, mens værkstedet giver plads til hobbyen, eller hvad I end synes.
 
Velkommen til Hovedgaden 42. I flytter til et skønt område, hvor pendleren kan søge mod Herning, Silkeborg og Skanderborg, mens I lokalt finder alt til hverdagen i gåafstand. Indenfor bare 400 meter kan I nemlig nå både offentlig transport, Bryrup Skole og indkøb, ligesom I er nær sportshallen og pasningstilbud til familiens yngste. Derudover får I glæde af at bo kort fra Bryrup Langsø med badebro og skovens idyl, begge dele under 200 meter fra huset.
 
I overtager nøglerne til en lys og rummelig bolig med masser af potentiale. Kvadratmeterne er fordelt således, at stueplan præsenterer et fint køkken i en charmerende landstil med klassiske udskæringer og vitrinelåger på overskabene. Etagen har også to stuer en suite, så der er plads til både sofaen, spisebordet og måske hjemmekontoret eller børnenes legehjørne. Endelig er der badeværelset med gulvvarme og plads til vaskemaskinen, mens førstesalen giver jer 3 værelser, en møblerbar repos og et toilet.
 
Udendørs venter et helt særligt havemiljø, hvor I først og fremmest har en lukket gårdhave med terrasse, græsplæne og grønne islæt, der tilsammen bidrager til en vidunderlig stemning, når solen luner. Den bagerste del af haven frister så medæbler og blommer, mens udhuset giver jer attraktive bonuskvadratmeter. Kom ud og se mulighederne.
 
Book en fremvisning.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke E
Byggeår 1901
Rum 4
Plan 1
Boligareal 150 m²
Udhus 77 m²
Grundareal 690 m²
Økonomi
Kontantpris 625.000 kr.
Ejerudgift 1.355 kr.
Prisudvikling -26.04 %
Finansiering
Udbetaling 35.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 3.231 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 2.583 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 97.358
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 28,26‰
Kirkeskat 0,95%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Bryrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Bryrup
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.