Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder m.m.

Sigkær Vænge 3
8660 Skanderborg

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 140 m²
Kontant 3.995.000
Ejerudgift pr.md. 3.635

Super attraktive Vingehuse i Stilling

Boligerne er tegnet af arkitektfirmaet NODO Arkitekterne ud fra en idé om at lade arkitekturen gå nye veje. Målet er at give boligerne en unik atmosfære og en indretning, som på én gang understøtter fællesskab og privatliv, og som skaber livskvalitet for børn og voksne. At skabe de optimale rammer for det levede liv ved at arbejde målrettet, med lysindfald, funktionalitet og husets samspil med udearealerne. Sammenhæng mellem køkken/alrum og stue skaber en følelse af rumlighed, som understøttes af de store vinduespartier ud mod haven. De afskærmede terrasser giver boligerne et udendørs frirum, hvor I kan nyde en kop kaffe i fred og ro, selvom naboerne er lige om hjørnet. Boligernes gennemførte kvalitet understreges af de murede facader i blødstrøgne sten, træ/alu-vinduer og modspillet mellem træbeklædningerne på carport og redskabsrum.

Boligernes indretning og arkitektur kan tilpasses jeres ønsker inden for de overordnede arkitektoniske rammer. I samråd med vores arkitekt og rådgiver kan I eksempelvis få flyttet vægge, vinduer eller rettet andre indvendige detaljer, hvis der er behov for det. Jeres nye hjem er stort set er vedligeholdelsesfrit, er helt i top energimæssigt, og I kan sætte jeres eget præg, og formentlig gør en god investering. Det siger næsten sig selv, men tænk lige over det: alt I rører ved er nyt. I er de første der tager alting i brug, I laver en første middag på komfuret, tager det første brusebad, hænger det første billede op. Her er ingen vægge at male, alt er spritnyt og venter bare på, I tager det i brug.

En ny bolig har generelt lave driftsomkostninger, til glæde for både miljøet og jeres pengepung. Når alt er nyt og af høj kvalitet, er det også minimalt, hvad der kræves af vedligeholdelse. Det er godt for jeres økonomi, men det betyder også at I sparer en masse tid og energi, som kan nydes sammen med familien. Boligområdet ligger i det populære Stilling få min. fra Skanderborg. Området giver rig mulighed for masser af fritidsaktiviteter lige fra udfordrende mouitainbikeløb til hyggelige gåture. Badestranden ved Stilling Sø ligger kun 2 km. væk, og det fredede område Pilbrodalen er med rislende bække, bløde bakker og stejle skråninger perfekt til udflugter og løbeture. Fra jeres kommende bolig er I tæt på alting. Bymidten i Skanderborg ligger 5 min. kørsel væk, og via den nærliggende motorvejstilkørsel kan I hurtigt nå Aarhus.

Sigkær Vænge 3
8660 Skanderborg

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 140 m²
Kontant 3.995.000
Ejerudgift pr.md. 3.635
Sagsnummer 299-21-0098
Byggeår 2022
Energimærke A2015
Rum 5
Plan 1
Boligareal 140 m²
Carport 29 m²
Udhus 11 m²
Grund 469 m²
Liggetid 246
Standard finansiering
Kontantpris 3.995.000
Udbetaling 200.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 17.205 / 14.747

Boligen ligger i Stilling og Gram. I dette nabolag finder du blandt andet 3 børnehaver og 161 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Skanderborg Kommune i tal

 • Indbyggere
  63.791
 • Skoler
  23
 • Borgmesterparti
  Socialdemokratiet
 • Solskinstimer
  1.604 pr. år
 • Grundskyld
  24,66‰
 • Skatteprocent
  25,82%
 • Kirkeskat
  0,86%
 • Børnehaver
  48

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.