Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • plantegning
 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder , plantegning m.m.

Vessø Bakke 8
8680 Ry

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 140 m²
Kontant 3.020.000
Ejerudgift pr.md. 4.107

Funktionel og arkitektonisk smuk bolig. Bygges efter et milijøvenligt koncept i lavenergiklasse A, og med et genindvendingsanlæg. Således opfyldes de skrappe energikrav for år 2018. Her får du en god og gennemtænkt bolig med sjæl og stemning, samt varmeudgifterne vil være helt bund. Du får endvidere mulighed for at tilpasse dit nye hjem, så det bliver din ideal villa. NODO Arkitekterne har tegnet boligerne specifikt til området, så deres æstetiske udtryk passer perfekt ind i de grønne omgivelser og skaber en samlet harmoni. Målet med de enkle boliger har fra arkitentens side bl.a. været at skabe de optimale rammer for familien ved at arbejde målrettet med alt fra lysindfald og funktionalitet til husets samspil med udearealerne. Boligernes gennemførte kvalitet understreges af de murede facader i blødstrøgne sten, træ/alu-vinduer og modspillet mellem træbeklædningerne på carport og redskabsrum.

Dette længehus på på 140m2 er ikke kun fire vægge, men derimod et funktionelt rum, der skaber livskvalitet for børn og voksne. I længehuset har man søgt at lade arkitekturen gå nye veje for at give boligerne en unik atmosfære og en indretning, som på én gang understøtter fællesskab og privatliv. Indretningen kan tilpasses jeres ønsker inden for de overordnede arkitektoniske rammer. Vil I have en kontorniche? eller et walk-in-closet? eller et viktualierum? der er op til jer. Sammen med vores arkitekt indretter vi jeres villa, så den lever op til jeres drøm. I har naturligvis mulighed for at vælge gulve, lofter, håndtag, inventar og hvidevare med mere og vil I have ovenlysvinduer, lamellofter eller noget andet i specielt drømmer om, kan det naturligvis tilkøbes.

Boligen sælges som projekt salg og omfatter både hus, grund, tilslutningsafgifter, jordregulering , prøver , fundering, byggestrøm og bygge vand. De eneste omk. som ikke er medregnet, er omk. til have, belægningssten, tv/ internet, købers egen advokat, bank og tinglysningsomkostninger. Samlet betaling ved indflytning. Bolig området ligger i naturskønt omgivet af gravhøje fra stenalderen, og på toppen af Ry. Her er en fantastisk udsigt ud over det omgivende landskab, samtidig med at I kan cykle til centrum af Ry på få min. Området ligger endvidere med f.eks. indkøb og idræt "lige om hjørnet" og Århus kan nås i bil på ca. 25 min. eller 30 min. med toget.

Vessø Bakke 8
8680 Ry

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 140 m²
Kontant 3.020.000
Ejerudgift pr.md. 4.107
Sagsnummer 298-18-0357
Byggeår 2019
Rum 5
Plan 1
Boligareal 140 m²
Carport 28 m²
Udhus 10 m²
Grund 452 m²
Liggetid 156
Standard finansiering
Udbetaling 155.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 13.141 / 11.276

Boligen ligger i Ry. I dette nabolag finder du blandt andet 5 børnehaver og 177 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Skanderborg Kommune i tal

 • Indbyggere
  60.996
 • Skoler
  23
 • Borgmester
  Jørgen Gaarde
 • Solskinstimer
  1.604 pr. år
 • Grundskyld
  24,66‰
 • Skatteprocent
  25,7%
 • Kirkeskat
  0,86%
 • Børnehaver
  39

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Charlotte B. Bugge

Charlotte B. Bugge
Salg & vurdering
Telefon: 46 98 07 90

danbolig Ry
Randersvej 11B
8680 Ry

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Er din bolig steget i værdi? Få svaret til Vurderingsweekend d. 2.-3. marts.