Få Solgt eller Gratis

Se tilbud

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • plantegning
 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder, plantegning m.m.

Vessø Høj 3 (11).
8680 Ry

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 158 m²
Kontant 3.405.000
Ejerudgift pr.md. 3.401

Funktionel og arkitektonisk smuk bolig

Ejendommen bygges efter et milijøvenligt koncept i lavenergiklasse A, og med et genindvendingsanlæg. Således opfyldes de skrappe energikrav for år 2018. Her får du en god og gennemtænkt bolig med sjæl og stemning, samt varmeudgifterne vil være helt bund. Du får endvidere mulighed for at tilpasse dit nye hjem, så det bliver din ideal villa. NODO Arkitekterne har tegnet boligerne specifikt til området, så deres æstetiske udtryk passer perfekt ind i de grønne omgivelser og skaber en samlet harmoni. Målet med de enkle boliger har fra arkitentens side bl.a. været at skabe de optimale rammer for familien ved at arbejde målrettet med alt fra lysindfald og funktionalitet til husets samspil med udearealerne. Boligernes gennemførte kvalitet understreges af de murede facader i blødstrøgne sten, træ/alu-vinduer og modspillet mellem træbeklædningerne på carport og redskabsrum.

Dette Bokshus på 160m2 er ikke kun fire vægge, men derimod et funktionelt rum, der skaber livskvalitet for børn og voksne. I Bokshuset har man søgt at lade arkitekturen gå nye veje for at give boligerne en unik atmosfære og en indretning, som på én gang understøtter fællesskab og privatliv. Indretningen kan tilpasses jeres ønsker inden for de overordnede arkitektoniske rammer. Vil I have en kontorniche? eller et walk-in-closet? eller et viktualierum? der er op til jer. Sammen med vores arkitekt indretter vi jeres villa, så den lever op til jeres drøm. I har naturligvis mulighed for at vælge gulve, lofter, håndtag, inventar og hvidevare med mere og vil I have ovenlysvinduer, lamellofter eller noget andet i specielt drømmer om, kan det naturligvis tilkøbes.

Boligen sælges som projekt salg og omfatter både hus, grund, tilslutningsafgifter, jordregulering , prøver , fundering, byggestrøm og bygge vand. De eneste omk. som ikke er medregnet, er omk. til have, belægningssten, tv/ internet, købers egen advokat, bank og tinglysningsomkostninger. Bolig området ligger i naturskønt omgivet af gravhøje, og på toppen af Ry. Her er en fantastisk udsigt ud over det omgivende landskab, samtidig med at I kan cykle til centrum af Ry på få min. Området ligger endvidere med f.eks. indkøb og idræt "lige om hjørnet" og Århus kan nås i bil på ca. 25 min. eller 30 min. med toget.

Vessø Høj 3 (11).
8680 Ry

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 158 m²
Kontant 3.405.000
Ejerudgift pr.md. 3.401
Sagsnummer 298-19-0454
Byggeår 2020
Energimærke A2015
Rum 5
Plan 1
Boligareal 158 m²
Carport 30 m²
Udhus 10 m²
Grund 458 m²
Liggetid 451
Standard finansiering
Kontantpris 3.405.000
Udbetaling 175.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 13.774 / 12.130

Boligen ligger i Ry. I dette nabolag finder du blandt andet 7 børnehaver og 197 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Skanderborg Kommune i tal

 • Indbyggere
  62.678
 • Skoler
  23
 • Borgmesterparti
  Socialdemokratiet
 • Solskinstimer
  1.604 pr. år
 • Grundskyld
  24,66‰
 • Skatteprocent
  25,7%
 • Kirkeskat
  0,86%
 • Børnehaver
  48

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Charlotte B. Bugge

Charlotte B. Bugge
Salg & vurdering
Telefon: 46 98 07 90

danbolig Ry
Randersvej 11B
8680 Ry

Få Solgt eller Gratis

Se tilbud

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.