0

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder mm.

Elmevej 3, ST. 2.
7600 Struer

Type Ejerlejlighed
Udbudsform Salg
Boligareal 51 m²
Kontant 335.000
Ejerudgift pr.md. 1.535

2-vær. ejerlejlighed med terrasse og gode faciliteter

Denne lejlighed med terrasse ligger roligt og centralt placeret i Struer. Du får en bolig med lys og vestvendt stue, mulighed for at holde husdyr og adgang til dejlige, grønne områder - både i ejerforeningen og i lokalområdet.
Lejligheden ligger i Elmegården - et solidt murstensbyggeri fra 1972, der bliver drevet af en velorganiseret ejerforening med egen hjemmeside, fælles vaskerrum, gode parkeringsforhold, cykelkælder og fokus på grundig vedligeholdelse. Der er endvidere eget kælderrum.
Boligens vestvendte vinkelstue har parketgulv, et stort vinduesparti og udgang til altanen. Soveværelset har samme fine gulve, og her er desuden god opbevaringsplads med en stor indbygget skabsvæg.
I køkkenet er der mulighed for at have en spiseplads, og her er ført nye vandrør i 2015. Det samme gælder for badeværelset, hvor der samtidig er skiftet toilet og håndvask. Mellem køkken og bad har du et praktisk rum, hvor du kan have både vaskemaskine og tørretumbler.
Den brede terrasse ligger ud mod et af ejendommens grønne områder. Der er mulighed for fjerne rækværket og åbne op mod græsplænen - på den måde vil du få fornemmelsen af at have din egen have. For enden af plænen ligger Kunst- og Kulturcenter Gimsinghoved med udstillinger, sangaftener og en hyggelig have.
Når hunden skal luftes, eller når du selv trænger til lidt frisk luft, er der kun fem minutters gang til det store grønne område ved Drøwten bag Struer Friskole.
Det tager heller ikke mere end fem minutter at gå ned i anlægget, cykle til fjorden ved Øster Strand eller gå over til Fakta på Bredgade, når indkøbene skal klares.
På Elmevej 3 får du ganske enkelt en veludnyttet bolig med en rolig beliggenhed. Du får lys og plads omkring dig, gode fællesfaciliteter samt kort afstand til dagligdagens nødvendigheder og grønne områder.

Åbent hus

Elmevej 3, ST. 2., 7600 Struer

Der er ingen åbenthus i kalenderen for denne bolig, men du kan bestil en fremvisning i menuen til venstre

Følg denne bolig

Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

Få salgsopstillingen på e-mail

Udfyld formularen og få tilsendt salgsopstilling og andre dokumenter som findes på boligen, fx. energimærke, tilstandsrapport mm.Få materialet direkte ved at klikke på nedenstående links.

Udfyld dit telefonnummer hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk

Hvornår ønsker du en fremvisning?

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Elmevej 3, ST. 2.
7600 Struer

Type Ejerlejlighed
Udbudsform Salg
Boligareal 51 m²
Kontant 335.000
Ejerudgift pr.md. 1.535
Sagsnummer 279-000-740
Byggeår 1972
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 51 m²
Vægtet areal 51 m²
Liggetid 399
Standard finansiering
Udbetaling 25.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 1.537 / 1.277
 • Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

 • Få salgsopstilling mm.

  Udfyld formularen og få tilsendt salgsopstilling og andre dokumenter som findes på boligen, fx. energimærke, tilstandsrapport mm.  Få materialet direkte ved at klikke på nedenstående links.

  Udfyld dit telefonnummer hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk

 • Bestil fremvisning

  Hvornår ønsker du en fremvisning?

  Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

 • Kontakt mægler
 • lokalområdet

  Der er virkelig mange gode og attraktive ejer-boligkvarterer. Dels ældre op til bymidten og dels mange i nyere villaområder med stisystemer til skole- og idrætsfaciliteter. Ikke mindst Bremdal har nogle gode villakvarterer, hvor mange ligger tæt ved dejlig badestrand. Hjerm Centralt beliggende stationsby med 7 km til Struer og 8 km til Holstebro. Der er flere gode villaområder. Landsbyskole med elever op til 7. klasse. Børnehave og skolefritidsordning. Idrætshal. Vejrumstad/ Vejrum KirkebyCentral beliggende mellem Struer og Holstebro. Flere gode villaområder. Skolebus til Asp Skole med elever op til 9. klasse. Idrætshal. Ingen børneinstitutioner. Asp og Linde Landsbyer 8 og 11 km vest for Struer med gode villaområder. I Asp findes en landsbyskole, børnehave og skolefritidsordning samt idrætshal. Lukket skolevej mellem byerne. Dagligvareindkøb i begge byer. Humlum – Toftum Bjerge – ResenNordvest for Struer. Flere villaområder i Resen og Humlum. Børnehave i Humlum og landsbyskole med elever op til 7. klasse. Friskole i Resen. Idrætshal i Humlum. Desuden god badestrand ved Humlum og flot natur i sommerhusområdet, Toftum Bjerge, hvor der findes en flot 18-hullers golfbane. Mange turister i sommerhalvåret. Gode indkøbsmuligheder i Humlum.

 • lokalområdet

  Mange områder i kommunen har smukt og varieret natur med bakker, skrænter og lyng- og skovarealer, hvor der findes afmærkede stisystemer. Også Struer by har et godt og veludviklet stisystem i grønne bælter til fodgængere og cyklister. Kommunen er i sommerhalvåret meget præget af turisme. Der er et stort hotel, vandrehjem, campingpladser samt et stort sommerhusområde mod nord ved Toftum Bjerge og et mindre område ved Livbjerggård mod Vinderup i øst, i alt ca. 700 sommerhuse.

 • lokalområdet

  Der findes særdeles mange faciliteter i Struer. Der er en svømmehal, idrætshaller, fodboldbaner, atletikfaciliteter, tennisanlæg, squashhal med tre baner, beach-volly-baner, udendørs is- og rulleskøjtebane, 18-hullers golfbane ved Humlum, mulighed for drageflyvning og surfing, flere gode badestrande, lystfiskeri og sejlsport m.m. Stor folkemusikskole med gode lokaler i byens centrum. Byen er kendt for Struer Museum, digteren Johannes Buchholtz´s hus. Desuden byder Gimsinghoved på vekslende kunstudstillinger, foredrag og musikarrangementer. Ved midtbyen finder du et børne- og voksenbibliotek. Struer by night er hyggelig med de mange spisesteder, caféer og værtshuse. Hvis man ønsker det, kan man også slutte aftenen af på diskotek. Der er også mulighed for en god filmoplevelse i biograffen med tre sale og hyggeligt cafémiljø.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Helle Pedersen

Helle Pedersen
Ejendomsmægler & valuar MDE
Telefon: 97850666

danbolig Struer
Vestergade 4
7600 Struer

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig