0

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder mm.

Vesterbrogade 16
7600 Struer

Type Villa / Helårsgrund
Udbudsform Salg
Boligareal 160 m²
Kontant 648.000
Ejerudgift pr.md. 1.295

Håndværker tilbud - mulighed for udstykning

Spændende ejendom med plads til forbedringer

Skøn gammel ruin beliggende i det sidste stykke af Humlum urskov. Den parklignende have med plads til højbede, frugttræer, stauder og prydplanter ligger nu i urskovslignende forfald. Denne villa er opført i 1887 og fremtræder i en stand som fint svarer til haven, hvilket her vil sige, at der kunne have været stort køkken alrum, dejlig pejsestue, og stor lækker udestue med direkte adgang til parken.

Denne villa, der tidligere har været mejeribestyrerbolig, har flere anvendelsesmuligheder, dels ved renovering og dels ved nedrivning og udstykning af grunden. Her kan fx opføres 8 - 10 rækkehuse eller her kan bygges 2 - 3 villaer.

Humlum en hyggelig landsby lige uden for Struer. Her er kort afstand til sommerhusområdet i Toftum Bjerge, som har en smuk natur samt gode bademuligheder. Humlum byder også på en meget attraktiv 18 hullers golfbane, hal indkøb, offentlig transport, dagpleje, og sammenbygget med skolen findes endvidere et nyt børnehus med børnehave, vuggestue og SFO.
Kontakt os for yderligere oplysninger.

Åbent hus

Vesterbrogade 16, 7600 Struer

Der er ingen åbenthus i kalenderen for denne bolig, men du kan bestil en fremvisning i menuen til venstre

Følg denne bolig

Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

Få salgsopstillingen på e-mail

Udfyld formularen og få tilsendt salgsopstilling og andre dokumenter som findes på boligen, fx. energimærke, tilstandsrapport mm.

Udfyld dit telefonnummer hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk

Hvornår ønsker du en fremvisning?

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Vesterbrogade 16
7600 Struer

Type Villa / Helårsgrund
Udbudsform Salg
Boligareal 160 m²
Kontant 648.000
Ejerudgift pr.md. 1.295
Sagsnummer 279-000-983
Byggeår 1887 / 1975
Rum 5
Boligareal 160 m²
Udhus 45 m²
Grund 3.193 m²
Vægtet areal 165 m²
Liggetid 1149
Standard finansiering
Udbetaling 35.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 2.974 / 2.466
 • Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

 • Få salgsopstilling mm.

  Udfyld formularen og få tilsendt salgsopstilling og andre dokumenter som findes på boligen, fx. energimærke, tilstandsrapport mm.

  Udfyld dit telefonnummer hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk

 • Bestil fremvisning

  Hvornår ønsker du en fremvisning?

  Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

 • Kontakt mægler
 • lokalområdet

  Der er virkelig mange gode og attraktive ejer-boligkvarterer. Dels ældre op til bymidten og dels mange i nyere villaområder med stisystemer til skole- og idrætsfaciliteter. Ikke mindst Bremdal har nogle gode villakvarterer, hvor mange ligger tæt ved dejlig badestrand. Hjerm Centralt beliggende stationsby med 7 km til Struer og 8 km til Holstebro. Der er flere gode villaområder. Landsbyskole med elever op til 7. klasse. Børnehave og skolefritidsordning. Idrætshal. Vejrumstad/ Vejrum KirkebyCentral beliggende mellem Struer og Holstebro. Flere gode villaområder. Skolebus til Asp Skole med elever op til 9. klasse. Idrætshal. Ingen børneinstitutioner. Asp og Linde Landsbyer 8 og 11 km vest for Struer med gode villaområder. I Asp findes en landsbyskole, børnehave og skolefritidsordning samt idrætshal. Lukket skolevej mellem byerne. Dagligvareindkøb i begge byer. Humlum – Toftum Bjerge – ResenNordvest for Struer. Flere villaområder i Resen og Humlum. Børnehave i Humlum og landsbyskole med elever op til 7. klasse. Friskole i Resen. Idrætshal i Humlum. Desuden god badestrand ved Humlum og flot natur i sommerhusområdet, Toftum Bjerge, hvor der findes en flot 18-hullers golfbane. Mange turister i sommerhalvåret. Gode indkøbsmuligheder i Humlum.

 • lokalområdet

  Mange områder i kommunen har smukt og varieret natur med bakker, skrænter og lyng- og skovarealer, hvor der findes afmærkede stisystemer. Også Struer by har et godt og veludviklet stisystem i grønne bælter til fodgængere og cyklister. Kommunen er i sommerhalvåret meget præget af turisme. Der er et stort hotel, vandrehjem, campingpladser samt et stort sommerhusområde mod nord ved Toftum Bjerge og et mindre område ved Livbjerggård mod Vinderup i øst, i alt ca. 700 sommerhuse.

 • lokalområdet

  Der findes særdeles mange faciliteter i Struer. Der er en svømmehal, idrætshaller, fodboldbaner, atletikfaciliteter, tennisanlæg, squashhal med tre baner, beach-volly-baner, udendørs is- og rulleskøjtebane, 18-hullers golfbane ved Humlum, mulighed for drageflyvning og surfing, flere gode badestrande, lystfiskeri og sejlsport m.m. Stor folkemusikskole med gode lokaler i byens centrum. Byen er kendt for Struer Museum, digteren Johannes Buchholtz´s hus. Desuden byder Gimsinghoved på vekslende kunstudstillinger, foredrag og musikarrangementer. Ved midtbyen finder du et børne- og voksenbibliotek. Struer by night er hyggelig med de mange spisesteder, caféer og værtshuse. Hvis man ønsker det, kan man også slutte aftenen af på diskotek. Der er også mulighed for en god filmoplevelse i biograffen med tre sale og hyggeligt cafémiljø.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Helle Pedersen

Helle Pedersen
Ejendomsmægler & valuar MDE
Telefon: 97850666

danbolig Struer
Vestergade 4
7600 Struer

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig