Wandallsvej 35B, 2. mf.
5700 Svendborg

  • Kontantpris 595.000 kr.
  • Ejerudgift 993 kr.
  • Boligareal 38 m²
  • Rum 1
  • Energimærke
Lejlighed

Wandallsvej 35B, 2. mf.
5700 Svendborg

  • 595.000 kr. 38 m² 1 rum

Attraktiv lejlighed med dejlig terrasse og skøn udsigt

Her på Wandallsvej 35B ligger denne lejlighed der kombinerer både en naturskøn placering og det bedste fra byen. Fra lejligheden får du en skøn udsigt til grønne områder og kun en kort gåtur fra skovområdet Broerne. Indkøbsmuligheder samt Svendborgvest Station møder du under 650 meter væk, ligesom du også får let tilgang til skole, erhvervsskole og gymnasie. Til at fuldende denne beliggenhed er der kun omkring ti minutter på cyklen, før du står i Svendborg centrum med butikker og et større udvalg af spisesteder.
 
Her får du én af de bedst placerede lejligheder i Nordlysparken. Lejligheden finder du på anden sal, hvor du træder ind i entréen, som har plads til, at du kan hænge jakken og stille skoene. Herfra træder du ind i lejlighedens centrale rum, hvor du møder køkken og stue samlet. Køkkenet præsenterer sig med over- og underskabe, hvor køkkenudstyret kan opbevares, så du kan bruge bordpladsen til at tilberede middage, som du kan nyde omkring spisebordet.
 
Stuens indretning gør det oplagt at arrangere sig med et mindre sofaarrangement til afslapning efter en lang dag samt et sovehjørne nærmest badeværelset. Badeværelset præsenterer sig lyst og rummeligt og byder på bruseafsnit. Fra stuen er der udgang til en stor, vestvendt altan, hvorfra du får vue udover det grønne areal, der omgiver ejendommen.
 
Lejlighedens helt store aktiv er den store terrasse, der løber i hele lejlighedens længde. Den har en super størrelse, så du både kan have komfortable havemøbler og grillen stående herude.
 
Til foreningen hører nogle rigtig gode fællesfaciliteter bl.a. meget pæne vaskefaciliteter, parkeringsfaciliteter til både bilen og cyklen. Og de grønne arealer, der breder sig rundt om ejendommene, deles imellem alle beboerne. Der er et depotrum til lejligheden i kælderen.
 
Lyder denne lejlighed som noget for dig? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.
Boligfakta
Type Lejlighed
Udbudsform Salg
Energimærke D
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 1975
Etage 2.
Rum 1
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 38 m²
Grundareal 16.157 m²
Faciliteter
  • Husdyr
Økonomi
Kontantpris 595.000 kr.
Ejerudgift 993 kr.
Finansiering
Udbetaling 30.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 3.309 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 2.639 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Tæt på by og vand

Alt, hvad du skal bruge i din hverdag, finder du inden for ganske kort rækkevidde, og dagligdagen kommer til at glide så let som en leg. Du kan for fremtiden gå til stranden, idrætsfaciliteter, toget samt bussen, dejlige skovarealer og den lokale Netto.
Kommunen i tal
Indbyggere 59.742
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 23,32‰
Kirkeskat 1,02%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Vestre bydel

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Vestre bydel
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren