Hvidkløvervej 64
5700 Svendborg

  • 1.495.000 kr.102 m²3 rum
  • Kontantpris 1.495.000 kr.
  • Ejerudgift 1.679 kr.
  • Boligareal 102 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

Dobbelthus i rigtig god stand og med en super indretning

Det er både beliggenheden og området, I vil falde for ved dette dobbelthus i Svendborg.
 
Boligen har en forrygende indretning med et praktisk bryggers, et gæstetoilet og et køkken tilstødende stuen i stueplan, mens første sal byder på de tre værelser og badeværelset.
 
I vil desuden elske den hyggelige, lille have og fællesarealerne, ligesom nærheden til byen og naturen er en stor bonus.
 
Ejendommen har en rigtig god indretning, med bl.a. stort køkken, hvor man har inddraget entreen, så man får et virkelig godt køkken der faktisk binder huset sammen. Der er god forbindelse mellem køkkenet og stuen, så det er let at have et øje på børnenes leg i stuen, mens maden stadig passes ved komfuret. I finder plads til et mindre spisebord nær kokkerierne, mens I også kan dække op inde i stuen, der samtidig sagtens kan udnyttes med de bløde møbler. Det sydvendte lysindfald og terrassedøren er prikken over i’et.
 
Takket være de tre værelser kan både børn og voksne få hver sit domæne. Alternativt kan I lave hjemmekontor eller walk-in-closet. På 1. sal er der endvidere helt nyt badeværelse med brus.
 
I bosætter jer i et lukket kvarter med veludviklede stisystemer og nærhed til en legeplads. I har ligeledes gåafstand til skole, dagtilbud og idrætshallen, mens de daglige indkøb klares på en overskuelig bytur.
 
Weekendens udflugter kan gå til de omkransende naturarealer med flere skove, og ellers har I blot omtrent tre kilometer til centrums hyggelige tilbud.
Boligfakta
Type Rækkehus
Energimærke C
Byggeår 1987
Rum 3
Bad 1
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 102 m²
Udhus 11 m²
Grundareal 200 m²
Økonomi
Kontantpris 1.495.000 kr.
Ejerudgift 1.679 kr.
Finansiering
Udbetaling 75.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 7.376 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 5.886 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Et område med det hele

I bosætter jer i et trygt, lukket kvarter med veludviklede stisystemer og nærhed til en legeplads. I har ligeledes gåafstand til skole, dagtilbud og idrætshallen, mens de daglige indkøb klares på en overskuelig bytur. Weekendens udflugter kan gå til de omkransende naturarealer med flere skove, og ellers har I blot omtrent tre kilometer til centrums hyggelige tilbud.

Kommunen i tal
Indbyggere 59.193
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 23,32‰
Kirkeskat 1,02%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Christiansminde og Østre bydel

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Christiansminde og Østre bydel
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Film

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.