Grenvænget 17
5700 Svendborg

  • Kontantpris 3.895.000 kr.
  • Ejerudgift 2.417 kr.
  • Boligareal 152 m²
  • Rum 3
  • Energimærke
Rækkehus

Grenvænget 17
5700 Svendborg

  • 3.895.000 kr. 152 m² 3 rum

Særdeles attraktivt rækkehus med udsigt til sø !

Grenvænget er uden sammenligning noget af det absolut bedste Svendborg kan byde på, hvad angår rækkehuse. Det er et arkitektonisk spændende byggeri og så har det en helt fantastisk beliggenhed i naturskønne omgivelser.
 
Ejendommen er beliggende i Svendborgs østlige bydel ved Troldeskoven og Stevneskoven og med den store sø i midten, danner det rammen for et fantastisk naturområde. Der er også kort afstand til Christiansminde med skov og strand, og endvidere er der kort afstand til indkøb, skoler og off. transport.
 
Ejendommene er bygget med ensidet taghældning og opført i kvalitetsmaterialer. Det er et meget gedigent byggeri. Indretningen er i 3 forskudte niveauer og der er lagt vægt på, at man fra ejendommene har udsigt til den fantastiske natur. Carport og udhuse er ligeledes opført i sammen stil som ejendommene, så det giver en rigtig god harmoni når man kommer til ejendommen.
 
Ejendommen har den suverænt bedste beliggenhed i udstykningen. Den ligger som et enderækkehus og er placeret så man har en pragtfuld udsigt til søen og skovene. Beliggenheden gør også at man har et skønt lys hele dagen, da ejendommen ligger fuldstændig ugeneret.
 
Boligarealet er på 152 m² og de 3 forskudte niveauer giver et fantastisk indtryk. Udover boligen er der 47 m² carport med integreret udhus. Grundarealet er på 346 m².
 
Man kommer ind i boligen i det midterste niveau, der indeholder lys entre, bryggers med bagindgang, gæstetoilet samt stort lyst køkken. Fra køkkenet kigger man op mod stuen i det øverste niveau. Fra køkkenet er der udgang til dejligt terrassemiljø. I nederste niveau er der badeværelse med brus, værelse med udgang til terrasse samt pragtfuldt soveværelse, ligeledes med udgang til terrasse. Det øverste niveau er indrettet med én stor stue. Hvis man har behov for et 3. værelse, er der mulighed for at opdele stuen, så man får et ekstra værelse. Fra stue er der udgang til stor terrasse, hvor man virkelig kan sidde og nyde udsigten til bl.a. søen.
 
Der er de mest fantastiske udenomsarealer med en utrolig flot arkitekttegnet have, med adskillige terrasser og spændende grønne områder, og så er der masser af "luft" omkring ejendommen og haven.
 
Utrolig spændende ejendom med fantastisk beliggenhed - der i den grad skal opleves!
Boligfakta
Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Energimærke B
Varmekilde Centralvarme med én fyringsenhed
Byggeår 2008
Rum 3
Bad 2
Toilet 2
Plan 3
Boligareal 152 m²
Carport 47 m²
Grundareal 346 m²
Økonomi
Kontantpris 3.895.000 kr.
Ejerudgift 2.417 kr.
Finansiering
Udbetaling 195.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 23.090 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 17.988 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Tæt på naturen og dagligdagens gøremål

Beliggenheden forener på bedste vis fantastisk natur med hverdagens gøremål. I finder bus og indkøb inden for én kilometer, mens cyklen hurtigt fører jer til centrum med lækre spisesteder og butikker. På cykel er der heller ikke langt til Christiansminde Strand, som inviterer til friske dukkerter. Alt imens sætter skovene og søen tempoet ned med gåture i naturskønne omgivelser. Endelig får I nem adgang til motorvejen.
Kommunen i tal
Indbyggere 59.742
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 23,32‰
Kirkeskat 1,02%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Christiansminde og Østre bydel

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Christiansminde og Østre bydel
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren