Rådmandsvej 1
5700 Svendborg

  • 4.495.000 kr.337 m²6 rum
  • Kontantpris 4.495.000 kr.
  • Ejerudgift 4.999 kr.
  • Boligareal 337 m²
  • Grundareal 1.464 m²
  • Rum 6
  • Energimærke

Fantastisk villa med vandudsigt og plads til den store familie

Højt placeret i Svendborgs bybillede kan I nu på daglig basis nyde udsynet til Svendborgsund, havnen og centrum af byen. Det sker, når I overtager nøglerne til denne rummelige bolig på hele 379 etagemeter. Man kan ikke undgå at blive imponeret over udsigten. Udsigten syner ikke af meget når man står på Rådmandsvej og kigger på ejendommen, men man bliver overrasket.
 
Beliggenhed hører til en af Svendborgs allermest efterspurgte. Man får hele pakken i dette fantastiske kvarter. Der er gåafstand til stranden og skoven i Christiansminde, og med kun ca. 500 meter til Svendborg havn kan man næsten ikke komme tættere på centrum. Man kan også nyde naturen på den gamle jernbanesti, som går fra Holmdrup og helt ind til Svendborg havn, eller man kan tage den skønne tur langs vandet ad Christiansmindestien ind til havnen. Man kan næsten ikke komme til at bo i skønnere omgivelser i Svendborg. Endvidere har man skoler, børnepasning, indkøb m.m. meget tæt på.
 
Boligen er også et kapitel for sig. Det er ikke hver dag vi støder på en ejendom med så mange kvadratmeter. Den er pt.t delt op i 2 enheder, men den kan også uden videre fungere for den helt store familie.
 
I den oprindelige villa finder man samlingspunktet, som er det store køkken/alrum. Et lækkert rum der forbinder de forskellige afdelinger i villaen. Endvidere er det bare et dejligt rum at være i, ikke mindst takket være de 3 store ovenlysvinduer. Ved siden af køkkenet er husets stue med en pragtfuld udsigt og udgang til en kæmpe flisebelagte terrasse, hvor man bare kan falde hen og nye Svendborg for sine fødder. I den oprindelige villa er der endvidere, 5 værelser, badeværelse, gæstetoilet samt bryggers. Endvidere meget anvendelig kælder med bl.a. fyrrum, teknikum samt depotrum.
 
I tilbygningen finder man nogle meget spændende rum. Det store alrum/aktivitetsrum på næsten 100 m² kan ikke andet end imponere. Det er et helt utrolig rum som kan anvendes til så mange formål. I forbindelse med rummet er der både køkken, toilet, bad m.m, så det kan også fungere som en selvstændig lejlighed. Der er også udgang til den skønne have samt endnu en terrasse. Derudover er der i tilbygningen også en lille ”lejlighed”, som indeholder et stort værelse, badeværelse samt toilet.
 
Sidst men ikke mindst er der en helt fantastisk have og grund.
 
Det er en ejendom der er umådelig svær at beskrive – den skal simpelthen opleves.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1962
Ombygget 1999
Rum 6
Bad 3
Toilet 4
Plan 1
Boligareal 337 m²
Kælder 42 m²
Garage 25 m²
Udhus 12 m²
Grundareal 1.464 m²
Økonomi
Kontantpris 4.495.000 kr.
Ejerudgift 4.999 kr.
Finansiering
Udbetaling 225.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 22.057 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 17.601 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

En attraktiv adresse

Beliggenheden er helt i top, for I bosætter jer på en lukket sidevej til Fruerstuevej. Dette bringer jer nær Christiansminde Strand, Gammel Hestehave og Hallindskov, så der er rig natur i vente. I kommer også tæt på både indkøbsmuligheder og institutioner, og på cykel når I havnemiljøet, Svendborg Station og hele midtbyen, hvor gågaden breder sig.

Kommunen i tal
Indbyggere 59.193
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 23,32‰
Kirkeskat 1,02%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Christiansminde og Østre bydel

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Christiansminde og Østre bydel
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.