Tjørnevej 27, Thurø
5700 Svendborg

  • 16.000.000 kr. 180 m² 6 rum
  • Kontantpris 16.000.000 kr.
  • Ejerudgift 4.504 kr.
  • Boligareal 180 m²
  • Grundareal 4.014 m²
  • Rum 6
  • Energimærke

Fantastisk villa i absolut særklasse - direkte til vandet

Hvis man søger efter det bedste af det bedste i Svendborg, så er den her villa et fantastisk bud.
 
Den har bare det hele – det gælder både stand, beliggenhed og størrelsen på grunden. Det er en helt unik villa der har gennemgået en gennemgribende renovering og tilbygning, så den i dag fremstår som en topmoderne og ikke mindst ualmindelig indbydende villa.
 
Man bemærker med det samme man ankommer til villaen, at det er noget helt specielt. Der er ikke gået på kompromis nogen steder - det gælder både inde og ude.
 
Den utrolig flotte funkisvilla ligger med en pragtfuld grund på hele 4.014 m² direkte til vandet. Det Sydfynske øhav er bare noget helt specielt. Det er noget af den smukkeste natur i Danmark, og man skal bare opleve udsigten til Tåsinge, Langeland og Valdemar Slot mod vest, så behøver man ikke ret meget mere. Det fantastiske ved øhavet er også den store aktivitet på vandet. Der er altid liv på vandet og rigtig meget at kigge på og nyde. Det er i særklasse.
 
Selve villaen er, udover den spændende arkitektur, også særdeles funktionelt indrettet, og med et brugsareal på 319 m², er der plads nok at udfolde sig på.
 
Stueplanet rummer stort åbent køkken i forbindelse med det store alrum/spisestue, hvorfra der er flot overgang til den niveauforskudte opholdsstue. I forbindelse med spisestuen er der adgang til godt kontor. Stueplanet rummer endvidere soveværelse, værelse, stort badeværelse samt rummelig entre.Underetagen indeholder aktivitetsrum der kan bruges til rigtig mange formål. Endvidere 3 rigtig gode værelser, grovkøkken, badeværelse, sauna, bryggers samt et godt depotrum. Fra underetagen er der direkte udgang til den store garage på 56 m².
 
Udearealerne er et kapitel for sig. De flotte terrassemiljøer er godt integreret med ejendommen, og de har en super størrelse så der er plads til flere loungeafdelinger.
 
Det her er en ejendom fra absolut øverste hylde - den kombinerer den moderne villa med naturen, vandet for enden af grunden - endda med egen lille strand - og så er den korte afstand til Svendborg bare endnu et aktiv.
 
Glæd jer til at opleve den!
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1977
Rum 6
Bad 2
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 180 m²
Kælder 139 m²
Garage 56 m²
Grundareal 4.014 m²
Økonomi
Kontantpris 16.000.000 kr.
Ejerudgift 4.504 kr.
Finansiering
Udbetaling 800.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 81.760 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 64.530 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 59.193
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 23,32‰
Kirkeskat 1,02%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Thurø

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Thurø
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.