Baldersvænget 8, Thurø
5700 Svendborg

  • 4.195.000 kr.141 m²4 rum
  • Kontantpris 4.195.000 kr.
  • Ejerudgift 2.645 kr.
  • Boligareal 141 m²
  • Grundareal 890 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

Toprenoveret ejendom med vandkig på Thurø

På Baldersvænget 8 på Thurø finder I denne flotte og gennemrenoverede ejendom, der foruden en attraktiv beliggenhed med kig til vandet, også byder på en god planløsning.
 
Ejendommen er beliggende ved de skønne omgivelser omkring Gambøt havn, hvor der inden længe kommer et helt unikt område, udover det nuværende med bl.a. sejlklubben og de mange bådpladser.
 
Ejendommen er som nævnt blevet gennemrenoveret. Den har ganske enkelt fået den helt store tur. Det omfatter bl.a. gulvvarme, nye gulve, vægge og lofter, nyt køkken samt 2 nye badeværelser. Der er lige til at rykke ind i. Den gode indretning kommer til udtryk i form af tre værelser og et stort, lyst opholdsrum, hvor køkken og stue er i ét.
 
Prikken over i’et sættes af den lækre garage og den hyggelige have. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, hvilket danner et skønt opholdsmiljø, hvor familielivet kan udfolde sig. Køkkenet har et moderne udtryk med hvide, glatte fronter og sorte bordplader, og komforten er i top med to ovne og amerikanerkøleskabe. Stuen er lys og rummelig med direkte udgang til haven.
 
Til boligen hører to badeværelser, der er indrettet i samme stil for en flot, rød tråd. Haven bliver en hyggelig oase gennem de lune måneder, og her kan solen nydes, helt til den går ned på den vestvendte terrasse foran stuen. I får også en dejlig, overdækket terrasse, og til boligen hører en stor garage, hvor hobbyen kan få frit spil.
 
I bosætter jer i et fredeligt, lukket vænge under 100 meter fra vandet og tæt på sejlklubben, hvor der afholdes aktiviteter for børn og voksne. Kvarteret er ganske børnevenligt, og herfra findes indkøb, daginstitution, Thurø Skole og idrætshallen i en radius af lidt over én kilometer.
 
En virkelig dejlig ejendom med meget en attraktiv beliggenhed.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1964
Rum 4
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 141 m²
Udestue 18 m²
Garage 51 m²
Udhus 4 m²
Grundareal 890 m²
Økonomi
Kontantpris 4.195.000 kr.
Ejerudgift 2.645 kr.
Finansiering
Udbetaling 210.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 20.586 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 16.427 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Attraktivt på Thurø

I bosætter jer i et fredeligt, lukket vænge under 200 meter fra vandet og tæt på sejlklubben, hvor der afholdes aktiviteter for børn og voksne. Kvarteret er ganske børnevenligt, og herfra findes indkøb, daginstitution, Thurø Skole og idrætshallen i en radius af lidt over én kilometer.

Kommunen i tal
Indbyggere 59.193
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 23,32‰
Kirkeskat 1,02%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Thurø

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Thurø
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.