Bærvænget 5
5700 Svendborg

  • 3.645.000 kr. 182 m² 6 rum
  • Kontantpris 3.645.000 kr.
  • Ejerudgift 3.157 kr.
  • Boligareal 182 m²
  • Grundareal 905 m²
  • Rum 6
  • Energimærke

Velindrettet villa i topattraktivt kvarter med pragtfuld natur

Den dejlige villa ligger ved de fantastiske omgivelser ved Stevneskoven og Hallindskoven, og med kort afstand til Christiansminde med de dejlige grønne områder og ikke mindst stranden. Der er gåafstand til den mest fantastiske natur. Endvidere er der faktisk kun ca. 3 km til Svendborg centrum.
 
Et andet stort aktiv er nærheden til skole og børnehaver. Der er hele 3 børnehaver inden for en meget kort afstand, ligesom der er kort afstand til både Ørkildskolen og Nymarkskolen. Tingene ligger i den grad indenfor gå- og cykelafstand. Derudover er der masser af indkøb nærmest lige om hjørnet.
 
Ejendommen er en velindrettet villa i super stand og med gode materialevalg. Det er noget som nok vil falde i alles smag.
 
Det centrale rum i villaen er helt sikkert det store lyse køkken alrum, som ligger midt i huset. De flotte klinker og det hvide køkken matcher godt. Der er selvfølgelig udgang til stor fliseterrasse, hvor man faktisk kan nyde solen hele dagen - også aftensolen. I forlængelse af køkken finder man opholdsstuen, der har en passende størrelse. Fra stuen er der selvfølgelig også udgang til den store terrasse.
 
Derudover indeholder villaen soveværelse med walk-in samt 3 gode børneværelser. Endvidere en god og lys entre, så man får en god velkomst. Der er selvfølgelig også 2 badeværelser samt et bryggers.
 
Er stort plus er også den integrerede garage på 35 m², som kan anvendes til rigtig mange formål. Bilen kan selvfølgelig holde der, men man kan også anvende den til hobby eller teenage-afdeling.
 
Dejlige udenomsarealer som fuldender oplevelsen af ejendommen. Dejlig lukket have og gode terrasser er også medvirkende til at det er en helt igennem super ejendom.
 
Der er tale om en meget attraktiv ejendom i et topattraktivt kvarter.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke B
Byggeår 2008
Rum 6
Plan 1
Boligareal 182 m²
Garage 35 m²
Grundareal 905 m²
Økonomi
Kontantpris 3.645.000 kr.
Ejerudgift 3.157 kr.
Finansiering
Udbetaling 185.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 18.952 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 14.934 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Kom nemt til det hele

Adressen hedder Bærvænget 5, og I kan her glæde jer over at bosætte jer tæt på både dagligdagens nødvendigheder og naturrige arealer. Stevneskov er for enden af vejen, mens både indkøbsmuligheder, Nymarkskolen og pasningstilbud nås i en radius af cirka halvanden kilometer. I nogenlunde samme afstand kommer I til vandet, mens cyklen også hurtigt leder jer til Svendborg bymidte.

Kommunen i tal
Indbyggere 59.193
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 23,32‰
Kirkeskat 1,02%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Christiansminde og Østre bydel

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Christiansminde og Østre bydel
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.