Mynderupvej 44
5762 Vester Skerninge

  • 945.000 kr.140 m²2 rum
  • Kontantpris 945.000 kr.
  • Ejerudgift 1.198 kr.
  • Boligareal 140 m²
  • Grundareal 630 m²
  • Rum 2
  • Energimærke

Velholdt villa med skøn beliggenhed ud til åbne marker nær Vester Skerninge

Med nøglerne til Mynderupvej 44 overtager I et hjem, hvor det står på lyse omgivelser, naturskøn udsigt og landlig idyl på alle parametre.
 
Villaen har en pragtfuld beliggenhed ud til åbne marker, og indenfor venter et stort boligareal, som sikrer jer både privatliv og samvær. Læg dertil kort afstand til hverdagens gøremål i Vester Skerninge, og resultatet bliver en hyggelig base for jeres nye tilværelse.
 
Boligens hjerterum er den store stue, som fremtræder let og indbydende med velplacerede vinduer, som sikrer et skønt lysindfald. I det praktiske alrum kan I samles om madlavning og socialt samvær. Køkkenet byder på god opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. I stueplan er der endvidere pænt badeværelse med brus, entre samt bryggers.
 
Den rummelige 1. sal indeholder en stor repos, som evt kan omdannes til værelse. Endvidere er der stort soveværelse samt et godt værelse.
 
Udenfor kan I se frem til en dejlig have, hvor den naturskønne beliggenhed understreges af den smukke udsigt over det grønne landskab og træerne i horisonten. Her er en helt særlig atmosfære af dansk landidyl, som flankeres smukt af den naturskønne udsigt og beliggenheden ud til åbne marker.
 
Fra adressen er der blot få hundrede meter til busstoppestedet, mens bilen fører jer hurtig til Vester Skerninge, hvor I både finder indkøb, skole, daginstitution og sportsfaciliteter. Endelig tager det kun 15 minutter at køre til Svendborg eller Faaborg.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1900
Ombygget 1976
Rum 2
Bad 1
Toilet 1
Plan 2
Boligareal 140 m²
Grundareal 630 m²
Økonomi
Kontantpris 945.000 kr.
Ejerudgift 1.198 kr.
Finansiering
Udbetaling 50.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 4.740 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 3.782 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Grøn udsigt og naturskønne omgivelser

Her er en helt særlig atmosfære af dansk landidyl, som flankeres smukt af den naturskønne udsigt og den pragtfulde beliggenhed ud til åbne marker. Fra adressen er der blot få hundrede meter til busstoppestedet, mens bilen fører jer til Vester Skerninge på fem minutter, hvor I både finder indkøb, skole, daginstitution og sportsfaciliteter. Endelig tager det kun 20 minutter at køre til Svendborg og Faaborg.

Kommunen i tal
Indbyggere 59.193
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 23,32‰
Kirkeskat 1,02%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Hundstrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Hundstrup
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Film

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.